WilQ_21 Opublikowano 8 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2014 Wyślij mi na PW swojego mailaa co do niszczenia plastików, błotników itduważajcie na czarne plastiki w których siedzą przednie kierunkowskazykonkretnie chodzi o te rogi gdzie się je skręca bo lubią się ułamać a kupienie z używki tego elementu graniczy z cudemnowy ten element występuje tylko z całą boczną owiewką :)pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz z Qz Opublikowano 19 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2014 (edytowane) WitamSorki za odgrzewanie tematu, ale może jest jeszcze ktoś :cool: np. WilQ_21 ;) i podzielił by się serwisówką do r 1.1k s albo namiarem na takową.Pozdrófki dla wszystkich. Edytowane 19 Października 2014 przez Mateusz z Qz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dr.Big Opublikowano 3 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2014 (edytowane) Czyli właściwie pod względem mechanicznym moto raczej na plus? Pytam, bo sam myślę nad zakupem wersji Boxer Cup... "Wodotrysków" żadnych nie ma, raczej prosta budowa... Edit: czy ktoś wie, czy różnice w wersjach Boxer Cup - Randy Mamola są tylko kolorystyczne? Edytowane 4 Listopada 2014 przez dr.Big Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dr.Big Opublikowano 4 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2014 No i oczywiście ABS w jednej jest, w drugiej niet ;) ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miszcz Opublikowano 14 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2015 Witam, czy ktos moze wie gdzie w okolicach Warszawy mozna podpiac sie pod komputer diagnostyczny, ostatnio mam maly problem z motocyklem i nie moge sie z nim uporac ,moze na kompie wyjdzie co jest nie tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi