hornet111 Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2012 ktoś chętny z forumowiczów na wspólne wypady na moto? :) mazowsze i okolice:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krystian Ramone Opublikowano 6 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2012 Za miasto z checia po miesiec odpada;) dosc mam na codzien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agaa Opublikowano 6 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2012 Mogę się pisać, jak trafię akurat na wolny dzień ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kargulo Opublikowano 10 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2012 (edytowane) właśnie wyruszam z domu , jak ktoś ma ochotę się przyłączyć na błąkanie po mazowieckim to zapraszam a tel. do mnie w profilu Edytowane 10 Września 2012 przez kargulo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi