mareks Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Hej .Ostatnio coś mnie naszło na odnawianie starszych jednośladów i w ramach tej akcji zakupiłem sobie oczywiście jeżdzącego,ubezpieczonego KOMARA z 1963 roku.Motorower -historia polskiej motoryzacji.I ten wiek sprzętu,który chyba przede wszystkim nakłonił mnie do zakupu sprzętu ...prawie 50 lat.Jest kawał czasu a sprzęt mimo ,że lakier już nie wyblaknięty ale na chodzie . Dodam jutro kilka fotek mojego nabytku.Nie wiem co robić może coś doradzicie.... zastanbawiam się czy go odmalowywać czyy tylko odnowić chromy,śruby i nakrętki nowe.... lakier to też historia sprzętu i nie chciałbym by starcił swój urok.Zobaczycie i moze coś podpowiecie.... co by można przy nim zrobić.Nie chciałbym go tą odnową zepsuć -czyli na siłę zrobić ze staruszka nowy sprzęt.Pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi