Skocz do zawartości

ATV Sweden/CF MOTO V3 - ktoś tym lata oprócz mnie?

playerc
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Hi

W sumie to nie za bardzo wiem czy akurat do tego działu mój Chinol będzie pasował. Jak nie, to proszę o przeniesienie.

Silnik 250cm ale automat, normalne koła więc nie skuter, plastiku tyle co skuter ale pozycja za kirownicą jak cruiser. Niespotykana hybryda a i jeszcze ma radio jak choper. W sumie jedno wiadomo ( po grzebaniu w necie) że mimo zapewnień sprzedawcy wyrób z Chin a nie ze Szwecji! Tacy to sprzedawcy w Policach. :excl:

Ktoś tym w ogóle lata w Polsce? NIgdzie nie widziałem żadnego tematu na forum dotyczącego tego wynalazku. Na świecie, szczególnie w USA jest dużo użytkowników ale w Polsce nikogo nie spotkałem. U mnie 2tyś na liczniku i odpukac żadnych problemów. Nawet radio się nie zepsuło. Pewnie dlatego, że nie używam :) . Z chęcią wymienię uwagi z innym użytkownikiem. Np. wg mnie na wybojach trochę skacze tył. Czy w innych Chińczykach typu choper/cruiser to normalne ?

pozdro

Hi

Osiągów brak. Leci jak lepszy samochód. Do 80-90 dynamicznie. Potem trochę gorzej. Prędkości 110-120max. Wygodny do latania po mieście. Przyśpieszenia nie powalają ale wystarczają na wyprzedzanie. Pewnie podobnie jak skutery maxi. W korkach walisz pomiędzy dwoma pasami, lusterka nie przeszkadzają. Wygląda o niebo lepiej nież skuter. Konstrukcja mechaniczna to honda helix. Jak na chinola to chyba całkiem dobrze 2tyś na osi i nic nie wysiadło. Ogólnie jestem bardzo zadowolony. Jak ktoś lubi nietypowe zabawki i jazdę po mieście to warto nabyć. Spalanie 4l/100. link do foto http://4.bp.blogspot.com/_XIDxQlZRfds/TDX5y5ZBjnI/AAAAAAAAAB0/q0Q-Ndd-CKA/s1600/CFPolice.jpg Mój dokładnie z takim kufrem tylko cały czornyj. Pozdro