Joey69 Opublikowano 31 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2012 (edytowane) Witam szukam chętnych do obstawy na 25.08. Żeni się moj dobry kolega i w ramach prezentu chciałem mu zrobić obstawe. Będzie z nami jego brat jak co ..tak oni tez jeżdżą. Jest pozwolenie na palenie gumy więc jesli nie skzoda Ci kapcia, masz głosny motor i chcesz dostać flaszke pisz:)Trasa niedługa a potem można w świat gdzie będze można ją spożyć :D Edytowane 1 Sierpnia 2012 przez Joey69 Cytuj "Jak każdy włoski sportowy sprzęt z dusza i mocnym charakterem..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej_04 Opublikowano 31 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2012 Witam, 25.07 już był 6 dni temu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joey69 Opublikowano 1 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2012 Ale zawiesiłem oczywiście chodzi o 25.08..JOEY nie pij xD Cytuj "Jak każdy włoski sportowy sprzęt z dusza i mocnym charakterem..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majka4304 Opublikowano 1 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2012 jesli bede w Lesznie jeszcze i bede miala Motór to mozna... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RudyXJ Opublikowano 1 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2012 pokrywa sie z czeskim Jiczynem... Chyba ... Cytuj http://www.bikepics.com/members/rudyfws/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joey69 Opublikowano 1 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2012 ku*wa rudy nie osłabiaj mnie teraz...to ostatnia moja nadzieja na która liczyłem! Cytuj "Jak każdy włoski sportowy sprzęt z dusza i mocnym charakterem..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ilek Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2012 pokrywa sie z czeskim Jiczynem... Chyba ... Rudy dawaj jedziemy na Pardubice... Cytuj Pozdrawiam Ilek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RudyXJ Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2012 kiedy ? Cytuj http://www.bikepics.com/members/rudyfws/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rigardo Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Dosyć głośna CBR'ka 250R na wydechu Leo Vince'a się nada ?:) Jeśli tak to chętnie wpadnę jeśli pogoda dopisze :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joey69 Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Zbiórka o 15 na Mc. Donald i o 15.30 na rynku w lesznie odbieramy pana młodego na spóźnialskich nie czekamy Cytuj "Jak każdy włoski sportowy sprzęt z dusza i mocnym charakterem..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kynias Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Może i my się skusimy, pożyjemy zobaczymy :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joey69 Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2012 No nie gadaj, fajnie by było was zobaczyć! zapraszam bardzo! oglądne z chęcia tego bandziorka :D Cytuj "Jak każdy włoski sportowy sprzęt z dusza i mocnym charakterem..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rigardo Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Mam nadzieję że znajdą się jakieś zdjęcia z jazdy ? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi