przemsuz Opublikowano 17 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2012 W planach mamy taką wycieczkę: http://goo.gl/maps/27noPlan z linku nie jest sztywny. Będziemy go modyfikować w zależności od chęci, pogody i tego jak się będzie jechało.Jak narazie w zespole: Suzuki GSXF750, Triumph Daytona, Hornet900. Anybody chętni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yamro Opublikowano 17 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2012 Ja bym się pisał, jeśli można na ST1100. Jeśli tylko wam nie przeszkadza, że w trasie zwykle jadę 110-120. Jak to nie za wolno, to chętnie dołączę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daruś Opublikowano 18 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2012 A jaki termin preferujecie. Znam tę trasę jechałem nią 2 razy. W Polsce to wiadomo, główne kierunki przelotowe z W-wy na południe, a na Słowacji główny kierunek przelotowy wschód-Czechy ( tez dosyć ruchliwy ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yamro Opublikowano 18 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2012 Daruś, to widzę że trasę w Kotlinę przekładamy. Ja też bym się przejechał do Czech. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daruś Opublikowano 18 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2012 Co najmniej w dniu 26 lipca muszę być razem ze swoją drugą (lepszą ) połową. Tak więc wypad w terminie 25-29 lipca jest raczej trudny, gdyż takiej trasy moja druga połowa nie przejedzie motocyklem. O Kotlinie myśałem , ze trasa z drugą połówka wyniesie ok 300 km w 2 dni a to jest do przeżycia dla niej. Tak więc jeśłi moja połówka zgodzi się na wypadzik to realna jest Kotlina w terminie 26-29 lipca, a jak nie, to pewnie będę rozważał inna trasę ale w terminie 27-28 lub 28-29 lipca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemsuz Opublikowano 18 Lipca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2012 Daruś - Termin jak w temacie 25-29.07yamro - Wstępnie przelotowa to 120-140(150), ale jak zbierze się ekipa 4-5osób to pewnie średnia prędkość spadnie. Wszystko jest do dogadania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yamro Opublikowano 18 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2012 (edytowane) OK, dla mnie do zrobienia. Zatem się piszę na wypad. Puść mi jak możesz na PW tel do siebie, to dogadamy szczegóły. Pozdr. Edytowane 18 Lipca 2012 przez yamro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agaa Opublikowano 20 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2012 Ja w dn. 31.07-03.08 wybieram sie na Słowację. Szkoda tylko ze tak mało dni :(Przyjemnej podróży Wam życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemsuz Opublikowano 20 Lipca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2012 Szkoda, że nie w tym samym terminie. Dodam że jest plan żeby pojechać do Kutnej Hory:http://pl.wikipedia.org/wiki/Kaplica_Czaszek_w_Kutnej_Horze a w drodze powrotnej Kudowa Czermna w podobnym klimacie, gdzie byłem kiedyś za małolata:http://pl.wikipedia.org/wiki/Kaplica_Czaszek_w_Czermnej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi