koperta4512 Opublikowano 12 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2012 Witam.W niedaleki czasie będę chciał zdawać prawo jazdy kateogri A, niestety po zapisaniu się na kurs dostałem dla kategori A tylko testy (robie A i B) a z tego co zauważyłem to będzie mi brakować wiedzy żeby zdać teoerię. Co i od jakiego wydawnictwa polecaliście by kupić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diabeł Piszczałka Opublikowano 12 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2012 Wejdź http://www.grupaimage.pl/testy/ i rozwiązuj do upadłego. Jeśli jednak to Cie nie satysfakcjonuje i chcesz kupić, to polecam Auto Teka A - http://www.grupaimage.pl/sklep,424 Powodzenia. Cytuj Dlaczego na świecie żył i czego chciał, dokąd dążył, komu służył - sam nie wiedział. Służył stepom, wichrom, wojnie, miłości i własnej fantazji. Primum non nocere. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koperta4512 Opublikowano 12 Lipca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2012 Właśnie zastanawiałem się ostatnio nad materiałami od Grupa Image :)PS: Na B mam materiały, na A tylko dostałem testy ale już zamówiłem na stronie materiały pod kat. A. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziomek30 Opublikowano 13 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2012 Z tego co pamietam grupa image ma ciagle aktualizacje swojich programow wiec jak je zainstalujesz to masz pewnosc ze program jest na biezaco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mistral111 Opublikowano 13 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2012 na egzaminie obowiązują przepisy ruchu drogowego, które są takie same jak dla kat. B .... pytania z kat. A obejmują z tego co pamiętam obsługę motocykla i technikę jazdy na moto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi