Mafia Opublikowano 24 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2004 Czy możecie mi podać w przybliżeniu ceny 50-tek, ewentualnie 80-tek zarejestrowanych na motorower. Mogą być używane tylko żeby były na chodzie i w dość dobrym stanie wizualnym (jak to się mówi wsiadać i jechać). :?: Z góry dziękuję za odpowiedzi!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwy_ Opublikowano 24 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2004 ja smigam na Aprilii Rs 50(scigant) z 93 roku,musialem ja dopiescic...i dałem 4500zeta.a który rocznik Cie interesuje?czesto te scigi sa w dobrym stanie wizualnym a silnik-kicha.Moja Rs-ka jest po szlifie,nie przeszkadza mi to,sa jeden lub dwa gwinty przyspawane ktore służą do przykrecania owiewek i juz...RAMĘ mam prosta :mrgreen: 8) Powiedz rocznik i wszystko bedzie jasne :crossy: :crossy: :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mafia Opublikowano 24 Czerwca 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2004 Aprilka mi się podoba, a co do rocznika to pasiło by tak z '98 do 2000 zeby motorek nie byl zatyrany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwy_ Opublikowano 24 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2004 no to gdzies 7 tysiecy...moze 8.DUŻO!! :crossy: :crossy: :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek Jufimiuk Opublikowano 27 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2004 Wydaje mi się że za 7500 zł powinieneś coś znaleźć, a co to nie wiem.. Często są po tuningu i chcą nawet 6000-7000 za rok 97 :o a w komisach to nawet bez tuningu za 97 beda chcieli 6000 zl ;) Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 27 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2004 www.allegro.plnajlepsze zrodło kupna motocykli i motorowerów w polskim internecie. Sam przejzyj i bedziesz wiedział co ci pasuje a co nie bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi