tomaszewiak Opublikowano 23 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2004 Mam takie pytanko wlasnie sprzedalem simsona i przymierzam sie do kupna czegos lepszego mam ok 4,5tys i nie wiem gdzie jechac???Jestemz okolic wawy dokladnie 60 km od niej.Slyszalem ze w kutnie jest dobry komis,pojade takze na gielde do ciechanowa no i moze do slomczyna???Chodzi mi o jakies endurko.A co wy polecacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bols2 Opublikowano 23 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2004 Zerkinij na allegro kup sobie dizmar (gazeta z ogłoszeniami) wpadnij na jakąs gielde i powinienes upolowac cos fajnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 23 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2004 www.allegro.pl pooglądaj sobie sprzety, moze którys wpadnie ci w oko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszewiak Opublikowano 23 Czerwca 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2004 patrzylem na allegro znalazlem te gilere tylko nie wiem czy sie oplaca http://onet.allegro.pl/show_item.php?item=27317208 gazety tez przegladaelm chodzi mi o jakas dobra gielde lub komis koo wawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bols2 Opublikowano 23 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2004 MI sie wydaje ze jak chcesz tym jeździć po miescie i wszystko i nie masz prawka to jest dobry sprzęt zarejestrowany na motorower ale jeśli chodzi ci o osiągi a mniej interesuje wyjazd do miasto to byś mógł znalesc cos starszego ale o wiekszej pojemnosci i co wiąze sie z tym wiekszą mocą .Ale moto fajnie wygląda :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi