Mafia Opublikowano 23 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2004 Cześć. Jestem początkującym motocyklistom. Chciałbym się dowiedzieć jaki motor jest dla mnie najlepszy. Mam 180 wzrostu i 15 lat. Interesują mnie głównie miniścigacze (aprilia rs 50). Nie wiem czy dałbym rade takiej maszynie. Narazie jeżdze na simsonie enduro. :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 23 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2004 Spokojnie poradzisz sobie a aprilką. Jesli tylko masz wystarczająco $ to kupuj :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enduras Opublikowano 23 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2004 Spokojnie opanujesz tą nieokiełznaną moc :crossy: Tyle że RSka to droga sprawa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samson Opublikowano 23 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2004 Cześć Mafia, witamy na forum. Przypominam tylko, że zasady ortografii tutaj też obowiązują. Pamiętaj, że to co piszesz jest Twoją wizytówką... :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bols2 Opublikowano 23 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2004 Uwazam ze jeżeli jeździłes jakims simsonkiem wczesniej to ta przesiaka nie bedzie za tródna .Kupuj i ciesz sie jazda :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi