markus119 Opublikowano 19 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2012 (edytowane) Witam. Planuję wyjad na urlop do Włoch w terminie 23 czerwca - 8 lipca 2012. Trasa Maków Mazowiecki - Czeska Praga - Grossglockner-Verona-Piza-Florencja-Rzym - Budapest. Planuję jeden dzień dojazd drugi zwiedzanie danej miejscowości (Rzym minimum 2 dni choć to pewnie będzie mało). We Włoszech planuję omijać autostrady, o ile się da (złe doświadczenia z zeszłego roku) . Chciałbym też jeden dzień lub 2 spędzić nad plaży. Spanie pod namiotem na campingach. Prędkość max 120 km/h. Jeżdżę motorkiem 500 cm3. Jak na razie za granicą na moto byłem w zeszłym roku w Chorwacji. Planowana trasa https://maps.google....0&mra=ls&num=10 Edytowane 19 Czerwca 2012 przez markus119 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barthazz Opublikowano 19 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2012 siema Markus... widzę, że mamy podobne zainteresowania geograficzno-podróżnicze:)Rok temu byliśmy miesiąc przed Wami w Chorwacji a teraz też lecimy tak jak Ty na Włochy... nawet termin ten sam :)Nasza trasa http://goo.gl/maps/pyqUSam jedziesz? My 3 motocykle = 6osóbJeśli chcesz to możemy wypić wspólnie piwko u makaroniarzy :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
markus119 Opublikowano 20 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2012 W tym roku miał być Rajd Katyński, ale go sobie odpuściłem. Jak na razie jadę sam. Wasza trasa jest dla mnie za ambitna jak na dwa tygodnie. Wiedeń i Wenecję zwiedziłem w zeszłym roku, więc w tym roku wolałbym jechać w inne miejsca. A na piwku możemy się spotkać. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marecki_ Opublikowano 24 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2012 Za prośbą Barthazz'a, podaje jego nr tel 605114006 :buttrock: Cytuj <<=== BORN TO RIDE ===>> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
markus119 Opublikowano 8 Lipca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2012 Wyjechałem 24 czerwca rano i dopiero teraz po powrocie przeczytałem post z numerem tel. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi