Sneezeschnoogle Opublikowano 16 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2012 Witam, chciałem Was zapytać o opinie o tym enduro :) Może ktoś z Was je posiada ?(jeśli tak to prosiłbym o napisanie kilku słów o tej maszynie). Do tego kilka pytań takich jak:- Jaki rocznik kupie tak do 5000-6000 zł- Ile kosztuje ew. dorobienie kierunkowskazów oraz licznika- Czy części są łatwo dostępne Z góry dziękuję,Pozdrawiam Cytuj Średniowiecze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Breezer Opublikowano 16 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2012 Witam, HM posiadam już dość sporo czasu ( od 2006 roku), mimo że nie zrobiłem na niej wielu kilometrów to mogę co nieco powiedzieć :) Mój egzemplarz jest z roku 2004, ale przejechane ma mizerne 2.6k :) Określając motor 1 zdaniem, jest to najlepsze enduro w klasie 50ccm. Latałem na Derbi, Rieju i całej reszcie, ale przy HM wszystko się chowa :PJest bardzo zrywny, mocny jak na klasę 50. Co do mankamentów to :Normalka w AM6 <---- luz między biegami ( u mnie 5 a 6 ) Orygianlne komponenty HM to jest koszmar, jak potrzebowałem coś, to zamawiałem to od znajomego z Monachium, gdzie znajduję się serwis HM, natomiast cen nawet nie skomentuje ( przykład zestaw plasików - 170euro ) Problem jest dość łatwy do rozwiązania bo niektóre części pasują z normalnych CR Motorek na prawdę polecam, nic lepszego nie znajdzie się w tej klasie, nadaje się zarówno na 1 zabawy w terenie jak i na krótki dojazd do szkoły Mój egzemplarz aktualnie usiłuję sprzedać, jeśli jesteś zainteresowany to pisz privem, albo na gg:10847151 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sneezeschnoogle Opublikowano 17 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2012 No to tyle co słyszałem od innych :) A wie ktoś może ile to dorobienie kierunkowskazów i licznika kosztuje ? Cytuj Średniowiecze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly-yo Opublikowano 17 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2013 Gornik ale co tam jezeli masz brac to bierz smialo ja tez zakupilem hm i jedt konkretna maszyna ja akurat mam w super moto Cytuj 2X MZ ETZ 150 `89 , DERBI GPR 50 NUDE `05 ,HM CRM 50 `11.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi