_bollo_ Opublikowano 8 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2012 Hej :)W tym roku miałem w planach spędzenie nowego roku w Hiszpanii Wyszło jak wyszło, na placu boju zostałem ja z żoną - nikt suma summarum nie podołał wyjazdowi. Wynikło to trochę z powodu organizowania wszystkiego na wariata - brak urlopów itp. A więc plan był taki że: Wynajmujemy busa z przyczepą, tak aby pomieścić 3-4 motocykle, razem wszyscy się pakujemy np do t4 - grzejemy nim do Hiszpanii na południe, tam zostawiamy auto przez tydzień - dwa śmigamy przy temp średniej 10-15 st i cieszymy się tamtejszymi, wolnymi od turystów w tym czasie, miejscówkami. Ogólnie nastawieni na jazdę oraz zwiedzanie co ciekawszych miejsc. W tym czasie zarówno noclegi jak i jedzenie jest dużo tańsze niż w sezonie - także koszt wyjazdu, poza wynajęciem busa, powinien tylko nieznacznie odbiegać od typowej jazdy w sezonie. Temperatura w tamtych rejonach w styczniu to 8-16 stopni. Zastanawiam się, czy nie przeskoczyć przy okazji do Maroka? Ewentualnie opcja druga - 2 osoby lecą busem z moto, reszta leci na miejsce aeroflotem Chętny ktoś na taką eskapadę? Można by było wcześniej się poznać i jakiś mini wypad integracyjny zrobić. Szukam ludzi po forach - ze znajomych nikt nie jest na dzien dzisiejszy zdecydowany :( Termin, trasa, długość wypadu - do uzgodnienia. wydaje mi się, ze można by było taką akcję jakimś sponsorem podeprzeć. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi