Brzoza Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2012 A ja poki co nie wiem czy dam rade :(Jezeli bede mogl pojechac dopiero w sobote ok poludnia to odpyszczam sobie.Mam ode mnie ponad 500 km i troche lipa leciec na leb na szyje i wracac zaraz w niedziele o 12tej no to fakt...ale jak się uda to czekamy. Szkoda, że nie na WSK, byś wygrał nagrodę, za najdłuższą trasę;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brzoza Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Janek nie przyjedzie - ma szansę na etat. Przesłał za to filmik:)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brzoza Opublikowano 6 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Września 2012 Zamiast Reakcji zagra NewDayRise z Bydgoszczy. do tego będą znaczki w cenie i trochę koszulek z logo Punkowego Friut of the Loom za 25 zł/szt (własnoręcznie zrobione:) rozmiary M, L i XL czarne i czerwone z białym nadrukiem.... UWAGA: Są dostępne 2 miejsca w 8-os domku w Głowaczewie, cena 50zł/osobę za dobę. Dojazd zapewniony w cenie. info Marcin: 795740135 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brzoza Opublikowano 8 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2012 2 filmiki ze zlotu.Wrzuciłbym więcej, ale dźwięk jest skopany:(Czy są jakieś programy, w których możnaby usunąć te przesterowane basy? (nagrywane jakimś tel, który nie ogarnął poziomu decybeli:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi