Kolega_PL Opublikowano 7 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2012 (edytowane) Ja kupiłem SP2 za 250 od jakiegoś gościa na allegro nie ze sklepu. Na metce jest skład caly podany i CE jest takie jakie powinno być. Czyli oryginał. Mam je ponad sezon i spisują się rewelacyjnie. Czyli można.Na bank podróby.W swoim czasie Intermotors robił dobre przeceny m.in alpinestars. Edytowane 8 Grudnia 2012 przez Kolega_PL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Motomaniac Opublikowano 30 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2015 (edytowane) Po 5 sezonach użytkowania rękawic Alpinestars Sp2 myślę że chyba jednak mam podróby albo się tak zużyły. Przednia cześć obu rękawic od karbonu wyblakła zamiast czarnej skóry mam wypalaną jakby od słońca bladą skórę i to mocno. Dodam że rękawice były konserwowane. Na wewnętrznej stronie lewej rękawicy wzmocnienie materiału grippy się porwało. Widać przetarcia przy dużym kciuki i niżej, tak jakby skóra się zdarła i taki materiał widać. W sezonie robiłem do 4 tys km. Edytowane 30 Listopada 2015 przez Motomaniac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi