Gość Rob_rocki Opublikowano 22 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2004 Witam, Stałem sie ostatnio szczęśliwym posiadaczem Virago 750 z 96r. Niestety w sprawach technicznych nie mam bladego pojęcia o tym moto, a przydałoby sie mieć. Przekopałem już pół internetu w poszukiwaniu jakichkolwiek info technicznych, książek itp. - bez skutku :crossy: . Więc zanim przekopię drugą połowę :mrgreen: , to spytam Was, czy nie wiecie może gdzie tego szukać? PozdrawiamRob "Life is short, live hard" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spellkast Opublikowano 23 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2004 Zobacz na www.ViragoTech.comSporo tam informacji na temat XV750 i 1100. W pdf znajdziesz katalogi części. Są też niezłe galerie posiadaczy Virażek. Niektóre są naprawdę cool.Niestety strona jest amerykańska, więc po angielsku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi