cichymud Opublikowano 22 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2012 Witam wszystkich. Panowie mam pytanie czy są różne wersje Hondy CR 125 z 1990r? Bo większość widzę z tarczą z tyłu, ale trafiają się też z bębnem na tyle. No i jeśli jest taka Honda z bębnem z tyłu to czy jest możliwość przerobienia na tarczę bez wielkich przeróbek ? Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
papamoto Opublikowano 22 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2012 (edytowane) Witam wszystkich. Panowie mam pytanie czy są różne wersje Hondy CR 125 z 1990r? Bo większość widzę z tarczą z tyłu, ale trafiają się też z bębnem na tyle. No i jeśli jest taka Honda z bębnem z tyłu to czy jest możliwość przerobienia na tarczę bez wielkich przeróbek ? Pozdrawiam.mozliwosc jest napewno ale co masz na mysli piszac bez wiekszych przerobek. kolo wahacz i zacisk musisz raczej kupic. wiec nie wiem jakie wieksze moga byc te przerobki Edytowane 22 Maja 2012 przez papamoto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk_mx Opublikowano 23 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2012 Nie było czegoś takiego, że wychodziły dwa modele jednocześnie. Wrzuć fote prawego boku to powiem Ci z którego roku jest ta CR. Co do przeróbki to pewnie wyjdzie z połowe wartości moto jak nie wiecej bo potrzebujesz wahacz , koło i cały układ hamulcowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichymud Opublikowano 23 Maja 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2012 Dzięki za odpowiedzi. Fotkę rzucę jutro bo dzisiaj nie mam jak, i dowiemy się jaki to rocznik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichymud Opublikowano 27 Maja 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2012 Sprawa rocznika już wyjaśniona. Nie chcę zakładać nowego tematu, więc zapytam tutaj, jaki mniej więcej powinien być prawidłowy luz na zamkach pierścieni w CR 125? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi