marwin0406 Opublikowano 21 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2012 (edytowane) Mam problem zepsuł mi sie zamek kufra bocznego i nie moge sie do niego dostać.Pokrywa kufra w środku ma wnętrze z plastyku, którego nie można wyciągnąć. Jedynym dojściem do zasów zamku jest sciągnięcie tego plastyku lecz wydaje mi się ze to jest przyklejone do pokrywy bo nie można ruszyćCo w takim razie zrobić z powdu zepsutego zamku trzeba wymienic cała pokrywę z nowym zamkiem? Mam do czynienia z jednorazówką?Pozdrawiam Edytowane 21 Maja 2012 przez marwin0406 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
likus_likus Opublikowano 17 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2012 Jestem z Gliwic i mam R1200CL więc jak chcesz to możesz podjechać i zobaczyć otwarty kufer to zapraszam, może coś wykombinujemy, powiem Ci więcej mam jeden dodatkowy kufer który można rozbebeszyć żeby zobaczyć co w nim jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janson Opublikowano 14 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2014 Witam kolegow, Mam ten sam problem z kufrem lewym i jego zamkiem.Widze, ze juz dosyc dawno o tym pisaliscie, ale bede wdzieczny jesli mi podpowiecie co wymysliliscie ?Nie umiem sie dobrac do srodka, mimo usuniecia nitow itd. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goldwing 30 Opublikowano 28 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2023 WItam Mam ten sam problem z uszkodzonym zamkiem kufra. Ma ktoś pomysł jak się do tego dostać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi