Daruś Opublikowano 20 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2012 Planuje zakup skutera 125. Nie mam o tym pojęcia. Co poradzicie, który z modeli jest dobry pod względem technicznym, ekonomicznym, wyposażenia, wygody i oczywiscie ceny. Skuter chce kupić nowy i ma służyć do jazdy miejskiej dla mnie i dla żony , razem i osobno. Sam jezdżę motocyklem Hondą Shadow. tak więc dwa kólka są mi znane, ale o skuterach nie mam pojęcia. Proszę o radę. Dzięki z góry za wszystkie opinie, dobre i złe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACK. Opublikowano 23 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2012 ja bym rozpatrywał suzuki burgman 125 lub Yamaha majesty :wink: Cytuj LwG! :flesje: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość łysy31 Opublikowano 23 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2012 Kup moto dla żony a nie kupuj skutera-po co ci taki shit Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daruś Opublikowano 24 Maja 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2012 Skuter tylko do jazdy miejskiej, do śmigania w korkach jest wygodniejszy , a na moto żona już nie założy kiecki tylko spodnie. A co myślicie na temat koreańskich KYMCO. Podobno są niezłe i tanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACK. Opublikowano 24 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2012 z kymco to yagera gt , downtown albo grand drink oczywiście 125 :biggrin: Cytuj LwG! :flesje: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daruś Opublikowano 25 Maja 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2012 z kymco to yagera gt , downtown albo grand drink oczywiście 125 :biggrin: Dzięki, wybiorę się do ich sklepu , obejrze i przetestuje. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi