drex Opublikowano 18 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2012 Malowanie to rzecz gustu, jednemu sie podoba drugiemu nie, i nie było by w tym nic niezwykłego- Tobie ma pasować bo Ty tym będziesz jeździł, tylko na początku swoich wypowiedzi bynajmniej jak dla mnie zachowałeś się troche gburowato odpowiadając na pytania że masz wyje..... i stąd krytyka, a musze przyznać z własnego doświadczenia że to często spotykana przypadłość u niektórych właścicieli moto spod znaku HD, wydaje im sie że są ponad wszystkimi bo mają w posiadaniu legendę sami nie bardzo do niej pasując, o odkiwnięciu na drodze nie wspomnę. Tak czy siak szerokości i przyczepności na tym kredensie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarioHDEłk Opublikowano 19 Maja 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2012 Malowanie to rzecz gustu, jednemu sie podoba drugiemu nie, i nie było by w tym nic niezwykłego- Tobie ma pasować bo Ty tym będziesz jeździł, tylko na początku swoich wypowiedzi bynajmniej jak dla mnie zachowałeś się troche gburowato odpowiadając na pytania że masz wyje..... i stąd krytyka, a musze przyznać z własnego doświadczenia że to często spotykana przypadłość u niektórych właścicieli moto spod znaku HD, wydaje im sie że są ponad wszystkimi bo mają w posiadaniu legendę sami nie bardzo do niej pasując, o odkiwnięciu na drodze nie wspomnę. Tak czy siak szerokości i przyczepności na tym kredensie :) ,Ok. Przyjmuję krytykę. Ale poważnie mam wyj**ane na to, czy tablice mam nad czy pod lampą. :)A co do skrzywienia właścicieli moto spod znaku HD - to w moim przypadku GRUBO się mylisz. Zaczynałem od prostych sprzętów i jestem w siodle od 18 lat więc każde moto i każdy motocyklista ( tym bardziej motocyklistka :laugh: ) jest bliska mojemu sercu. Nie należę do grupy nowobogackich panów prezesów którzy kupili sobie HDka aby w koszty firmy wrzucic i na zloty jeśli już się wybierają to z przyczepką.Kocham jazdę na motocyklu. A na przyczepce moto. A chyba każdy marzy o HD - ja równiez marzyłem i spełniłem swoje marzenia. Choc jak byś przeczytała moje poprzednie posty nie uważam się za "NADMOTOCYKLISTĘ" i nie jestem rasistą :buttrock: Wczoraj złapałem się na trasie z chłopakami z Litwy - i z racji tego iż zje*aliście mnie na tym forum i malowanie mojego moto zapytałem jak im się podoba. Mieli byc szczerzy :biggrin: . Powiedzieli ze naprawdę OK. I to utwierdzilo mnie w przekonaniu, ze na razie nie będę nic zmieniał. Za pare dni jadę do Niemca na Super Rally 2012 i posłuchamy opinii międzynarodowej. He he he he... Tak czy siak - dzięki za miłe słowa i do zobaczenia na trasie. Na pewno moja rączka uniesie się w górę :biggrin: . POZDRAWIAM! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drex Opublikowano 20 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2012 I tak trzymaj, serdeczności na drodze nigdy za wiele bo jak czasem widać agresja zbyt często gosci na naszych ulicach. Ja powiem szczerze rozważałem kiedyś kupno V-Roda ale jakoś staneło na Warriorze, a potem to już w zupełnie inny sprzęt poszedłem i wcale niemam parcia na HD :)P.SCo do umieszczenia tablicy to mnie osobiscie zupełnie to nie przeszkadza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarioHDEłk Opublikowano 30 Maja 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2012 Ok. {Powiem tak: na Super rally 2012 zdecydowana większośc pochwaliła mój image moto. Bo na żywo wygląda inaczej. I wszystkim swoim wrogom odpuszczam, jako i mnie było odpuszczone ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość łysy31 Opublikowano 30 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2012 (edytowane) No moto nie jest złe ,jedynie tablice bym umieścił pod światłami. Ważne aby się tobie podobał, moje też nie zawsze się podoba-za mało chromów.http://imageshack.us...9/hd201213.jpg/ :biggrin: . Edytowane 30 Maja 2012 przez łysy31 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zikko Opublikowano 30 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2012 Ok. {Powiem tak: na Super rally 2012 zdecydowana większośc pochwaliła mój image moto. Bo na żywo wygląda inaczej. I wszystkim swoim wrogom odpuszczam, jako i mnie było odpuszczone ;-) W internecie ludziom łatwiej przychodzi krytyka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarioHDEłk Opublikowano 30 Maja 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2012 W internecie ludziom łatwiej przychodzi krytyka. Dokładnie. A na dowód tego, iz nie jest tak h*jowo jak pisaliscie zamieszczam Wam foto z z FH-DCE Super Rally 2012: :buttrock:LwG!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi