Blaster Opublikowano 13 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2012 Witam! Może i pomyliłem działy ale prosze o wyrozumialośc bo jestem na forum 1 dzień.Mianowicie mój problem polega na ty że nie wiem jaki skuter kupic. Interesuje mnie skuter 4T o jak naj mniejszym spalaniu najlepiej poniżej 2,8l na 100 km max prędkośc to około 70 km/h interesują mnie głównie markowe skutery. proszę mnie nie brac za nie doświatczonego gówniarza poniewarz na motaorach spędziłem ostatnie 4 lata mojego życia więc wiem cos na ten temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACK. Opublikowano 14 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2012 z markowych to lepiej byłoby 2t no ale może np: Piaggio Zip/Fly 4T, Aprilia Scarabeo 50 4T, Yamaha Neo's 50 4Tchociaż jeżeli dobrze Cię zrozumiałem to chcesz mieć bardzo tani w eksploatacji środek transportu. Więc może kup za kilka stówek chinola... mało pali te 70 pójdzie Cytuj LwG! :flesje: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blaster Opublikowano 14 Maja 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2012 Tak właśnie tak poniewarz już posiedam dobry moto Honde crm 125 więc idzie sobie ale to cross i nim na ulice nie bardzo a chcialby naprawde cos taniego do utrzymanaia ale chyba kupie jednak jakiegoś chinola. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACK. Opublikowano 15 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2012 tani do utrzymanie jest 4t ... a 4t skuter to głównie chinole ... jeżeli dorwiesz jakiegoś dobrze utrzymanego to można śmigać :ohmy: Cytuj LwG! :flesje: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi