kYelich Opublikowano 12 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2012 Witam mam mały problem z gaźnikiem w mojej drce mianowicie czyściłem cały gaźnik , i wypadła mi spreżynka od pompki pszyśpieszającej. Szukałem w internecie ale tego nie mogę nigdzie znaleść , czy da się zrobić jakiś zamiennik ?? Myślalem np o spreźynce od dlugopisu ale nie wiem jakiej długości ma byc i twarda czy miękka. I czy grzanie sie kolanka od kolektora i całego tłumika w bardzo krótkim czasie może być od gaźnika ?? tzn wieczorem odpalilem bez tej spreżynki i z tłumika ogień a kolanko do czerwoności sie nagrzało. Z góry dzięki :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarekmbx Opublikowano 12 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2012 Są to objawy zbyt ubogiej mieszanki Cytuj www.zaplon.fora.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi