ziuteklutek Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Witam. Proszę o pomoc.Posiadam skuter Romet 727 i kupiony silnik minarelli horizontal ac. Z mocowaniem problemu nie mam ale mam problem z elektryka. Kupiłem cała wiązkę od malaguti F10 i jest ona w takim stanie beznadziejnym ze nie idzie się połapać co do czego. I mam pytanie czy można jakoś przerobić elektrykę z 4t na 2t pod ten silnik? mam wszystko od elektryki.Proszę o pomoc:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACK. Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2012 nie trzeba nic poważnego przerabiać kup cewko-moduł i podłącz go zamiast modułu i do prądu i iskra będzie Cytuj LwG! :flesje: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziuteklutek Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2012 mam cała wiązkę i w niej wszystko. tylko jak to podpiąć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi