Gość FaziBeeR Opublikowano 19 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2004 Witam, Przymierzam sie do zmiany sprzeta. Wybor padl juz na Fazer 600 ale zastanawiam sie czy brac model 2003 czy 2004 (oba uzywane). Podoba mi sie bardziej 2004 ale to rzecz gustu. Interesuje mnie porownanie eksploatacyjne, odczucia z jazdy. Wiem ze 2004 jest bardzo swierzy ale moze ktos mial okazje jezdzic na obu. 2003 wychodzi taniej wiec jesli duzo przemawia za moze lepiej to... Piotr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwierzu Opublikowano 20 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2004 ten 2004 to ma być naked czy ten normalny ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość FaziBeeR Opublikowano 20 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2004 Z owiewka Piotr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi