Mateusz Łuczak Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Jaką dyszę poleciliście by do tego skutera i tłumik? ;). Dodam, że chcę go odblokować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACK. Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2012 dysza to jest kwestia regulacji co w nim masz? seria ? tłumik leo vince zx :biggrin: Cytuj LwG! :flesje: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz Łuczak Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2012 (edytowane) Wszystko seryjne ;) I moja Gilera pochodzi z 1996r. Ten tłumik jest uniwersalny, czy są tego tłumika jakieś różne rodzaje? Jestem zielony jeszcze w tych sprawach. Edytowane 23 Kwietnia 2012 przez Mateusz Łuczak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACK. Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2012 leo vince zx to konkretny model tylko zwróć uwage czy jest dedykowany do stalkera żeby kolanko pasowało :D to póki co nie ma po co wymieniać dyszy Cytuj LwG! :flesje: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi