stanpl Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Myśle, że znajdzie się tu jakaś osoba/osoby która/e są spóźnione jak ja ,tzn chciałyby gdzieś pojechać, nie mają z kim i wiedzą że jest to ostatni dzwonek na wyjazd.Czas : 30.04 - 5.05 (można dyskutować) Kierunek proponuje bałkany: Polska-Serbia-Macedonia-Kosowo, może albania?. W poprzednim roku byłem w Bułgarii i Rumunii, w tym chciałbym troche bardziej po krajach jeszcze poza Unią pojeździć. Proszę się zgłaszać na Priva, najchętniej osoby z małopolskiego, wtedy możemy ustalić więcej szczegółów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daruś Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Albania jest ok. polecam, ale niestety nie pojadę z wami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
markus119 Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Możesz podać więcej szczegółów. Spanie namioty czy kwatery, prędkość, proponowana trasa na google map itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigboykr Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Jakby Wam się odmieniło i chcielibyście dołączyć na część/całość trasy to 28 kwietnia jadę przez Węgry (nocleg nad Balatonem) w kierunku Chorwacji plus Wenecja (jeden dzień zwiedzania). Powrót koło 5 maja przez Eger. Jakby co to zapraszam na PW. Cytuj http://bigboykr.blogspot.com/ się powoli uzupełnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mareks Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 (edytowane) Hej... w związku z problemami urlopowymi będe miał 4 dni wolnego co chciałbym wykorzystać na maxa.. dlatego pasowałby mi wyjazd 28.04 ale na 3 musiałbym być w pracy.Jednak uważam ,że w te 4 dni śmiało można machnąć wyjazd do Venezii i z powrotem.A Ty gdybys chciał dalej coś zobaczyć to ewentualnie musielibyśmy sie gdzieś tam rozstać.Pasowałby Ci taki wyjazd? Ja jadę z Lublina i kierował bede sie na Kraków i na dół...Wiedeń ,Graz,Klagenfurt.Może byłby ktoś chętny jeszcze na taki szybki szalony wyjazd.?Noclegi gdzieś na kampingach, lub gdzie popadnie.(oczywiście możliwe motele itp. Edytowane 24 Kwietnia 2012 przez mareks Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niesiob Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 cześć, jeśłi Twój plan jest aktualny to sprawdź skrzynkę (włąśnie przesłałem Ci maila) i ewentualnie odpisz na [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi