Skocz do zawartości

Spóźnieni, Majówka 2012

stanpl
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Myśle, że znajdzie się tu jakaś osoba/osoby która/e są spóźnione jak ja ,tzn chciałyby gdzieś pojechać, nie mają z kim i wiedzą że jest to ostatni dzwonek na wyjazd.

Czas : 30.04 - 5.05 (można dyskutować)

Kierunek proponuje bałkany: Polska-Serbia-Macedonia-Kosowo, może albania?. W poprzednim roku byłem w Bułgarii i Rumunii, w tym chciałbym troche bardziej po krajach jeszcze poza Unią pojeździć.

Proszę się zgłaszać na Priva, najchętniej osoby z małopolskiego, wtedy możemy ustalić więcej szczegółów.

Jakby Wam się odmieniło i chcielibyście dołączyć na część/całość trasy to 28 kwietnia jadę przez Węgry (nocleg nad Balatonem) w kierunku Chorwacji plus Wenecja (jeden dzień zwiedzania). Powrót koło 5 maja przez Eger. Jakby co to zapraszam na PW.

http://bigboykr.blogspot.com/ się powoli uzupełnia

Hej... w związku z problemami urlopowymi będe miał 4 dni wolnego co chciałbym wykorzystać na maxa.. dlatego pasowałby mi wyjazd 28.04 ale na 3 musiałbym być w pracy.Jednak uważam ,że w te 4 dni śmiało można machnąć wyjazd do Venezii i z powrotem.A Ty gdybys chciał dalej coś zobaczyć to ewentualnie musielibyśmy sie gdzieś tam rozstać.Pasowałby Ci taki wyjazd? Ja jadę z Lublina i kierował bede sie na Kraków i na dół...Wiedeń ,Graz,Klagenfurt.Może byłby ktoś chętny jeszcze na taki szybki szalony wyjazd.?Noclegi gdzieś na kampingach, lub gdzie popadnie.(oczywiście możliwe motele itp.

Edytowane przez mareks