Motocyklista10 Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Witam. Kupiłem niedawno 636 rocznik 2004 i chciałbym dokupic do niego amortyzator skrętu ale mam mały problem bo znalazłem tylko jeden i nie mam pewności czy on będzie pasować, także liczę na waszą pomoć, podaje link do aukcji http://moto.allegro.pl/amortyzator-skretu-lsl-yamaha-honda-kawasaki-6-sto-i2242048631.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACK. Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2012 będzie pasował :crossy: Cytuj LwG! :flesje: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KamilCBRRR Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2012 tak jak poprzednik napisał :) powinno pasować, swoją drogą polecam amorki skrętu LSL, mam zamontowaną wersję GOLD (chyba tak się nazywa) z 26 stopniową regulacją z dedykowanym mocowaniem :) na prawdę fajna sprawa i przydaje się na codzień przy lataniu nawet po mieście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi