Budrys98 Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2012 (edytowane) Witam.Chciałem zdjąć blokadę z mojego motoru Rieju Mrx Pro z wydmuchu (kolanka).I teraz taki problem... zdjełem kolanko,i tam powinna być dławik.Jak wyjąc ten dławik?? I takie małe pytanie,jak sprawdzić czy w ogóle tam jest? takie pytanie ponieważ kupiłem używany i nie wiem czy była zdjęta. Edytowane 6 Kwietnia 2012 przez Budrys98 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilp7 Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2012 w kolanku powinna byc widoczna zaslepka, przynajmniej u mnie tak bylo... jak nie ma to znaczy ze ktos ja juz wyciol. Nie wiem jak jest w RMX ale w RR blokada byla tylko na wydechu. Moze tez byc na module w co watpie. I wywiercic mozesz 3-4 dodatkowe dziorki w filtrze powietrza wiertlem na 8-9mm, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Budrys98 Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2012 A ta zaślepka nie jest w środku kolanka ? Schowana tam w środku ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilp7 Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Jedna powinna byc w kolanku na laczeniu odrazu a druga to taki cos http://rieju.mojeforum.net/temat-vt3660.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Budrys98 Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2012 I właśnie oto mi chodziło :) Wielkie dzięki. Tylko jeszcze jedno... Jak wygląda ta na połączeniu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilp7 Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2012 ta na polaczeniu to taka zwezka, zlapana na 2-3 spawy ale jak nie masz tam nic to znaczy ze ktos zrobil to przed toba. A wgl ile leci Ci ten MRX ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Budrys98 Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2012 No najwidoczniej ktoś już to zrobił przede mną. A Mój MRX Leci ponad 80 km/h. Lecz dla mnie i tak to już za wolno ;>Jeszcze mam zamiar kupić sportowy moduł do niego,oprócz tego zdjęcia blokady. I zobaczę jak to będzie wyglądało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilp7 Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Jak leci ponad 80 to jest w pelni odblokowaby... nie oplaca Ci sie kupowac modulu bo i tak Twoj jest odblokowany. Lepiej ta kase zainwestuj w wydech sportowy. Gwarantuje ze odczujesz roznice ;) tylko pamietaj o dobrej regulacji gaznika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi