BANDIT Opublikowano 18 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2004 Witam, od niedawna jestem posiadaczem yamahy virago xv 750 z pustymi wydechami i nurtuje mnie pytanie czy niebede miał z tym zadnych problemów na przegladzie który trzeba dokonywać co roku aby pojazd został dopuszczony do ruchu .prosze o odpowiedzi i z góry dzieki. :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bermondo Opublikowano 19 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2004 problem jakby co rozwiazuje dodatkowa oplata... to nie sa niesprawne hamulce czy jakis duzy inny problem, po prostu jest glosny...znam niejednego czlowieka ktorzy maja naprawde glosne wydechy(fakt ze w samochodach, w motocyklu sprawa bedzie jeszcze latwiejsza) i jakos przeglady przechodza... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tobik Opublikowano 19 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2004 Hmm według mnie to spokojnie powinno przejść :evil: mój kumpel jeździł z XV500 i nie miał problemów, nawet przejeżdżał z głośnym impetem koło radiowozów wiele razy i nie zastrzymywali go do kontroli, no ale w róznych miastach róznie bywa :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi