Daglas922 Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2012 (edytowane) Witam Kilkla dni temu kupiłem honda nsr 50 z 1991r 4 biegowa skrzynia , chlodzona cieczą .Potrzebuje do tego motoroweru cylinder z tłokiem , najlepijej 70cmm , gdzie znalezć taki zestaw ?? Na allegro znalałem coś takiego : http://allegro.pl/cy...2223556706.html Podobno M.Line to Francuska firma , co sadzicie o tym zestawie wyzej.... Prosze o pomoc Edytowane 4 Kwietnia 2012 przez Daglas922 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACK. Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2012 wejdź na mieloch.pl albo racing planet , wprawdzie ceny będą większe ale części z dobrych firm z górnej półki Cytuj LwG! :flesje: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daglas922 Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2012 mam jeszcze pytanie czy silnik ns1 80cmm bedzie pasował do mojej nsr ?? i co z instalacija ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACK. Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2012 będzie pasował :) z instalacją w jakim sensie ? :huh: Cytuj LwG! :flesje: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daglas922 Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2012 chodzi mi o moduł zaplonowy cewka itp. czy bede musiał przerabiać instalacije pod ten silnik ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACK. Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2012 nie będziesz musiał ;) Cytuj LwG! :flesje: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daglas922 Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2012 ok dzieki mysle ze nie wprowadzasz mnie w bład bo zamierzam kupic taki silnik :) a co z chlodnicą nie biedzie ten silnik potrzebował wiekszej chlodnicy ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACK. Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2012 ta chłodnica powinna wystarczyć , swego czasu ze znajomym tuningowaliśmy tzr wprawdzie tam włożyliśmy 125 no i na wszelki wypadek daliśmy dodatkową chłodnice ale w Twoim wypadku to nie będzie konieczne, a jeżeli się nie znasz za bardzo na mechanice to odradzałbym Ci takie przeróbki chyba że to komuś zlecisz Cytuj LwG! :flesje: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daglas922 Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2012 z mechanika to u mnie w porządku ;p dam rade , to mówisz ze na tym module co mam będzie chodził silnik ns1 ??? a wiązka co do silnika idzie jest taka sama ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi