Law_PL Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Poniżej 3 osoby które zrozumiałem że będą :)rado00 strój jaki Ci pasuje :) zdjęcia mają wyjść maksymalnie naturalnie aby pokazać charakter danej osoby :)ajriszkofi zapraszam :) byle przed 19 ;)kolczu21 oki dam znać do końca tygodnia :) Danisz może chcesz stanąć tym razem przed aparatem? będe wdzięczny za pomoc :) Jero foty wrzucę do tego topicu o ile osoby fotografowane wyrażą taką zgodę, wpadasz do nas? :)Limo w studiu powinniśmy być gdzieś do 20:00 chyba że wszyscy uciekną wcześniej :) więc jak coś to zapraszam zobaczyć co się dzieje a może załapiesz się na jakieś zdjęcie :D Już teraz dzięki wszystkim za pomoc :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlody Q Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2012 jak mi kombinezon dojdzie i czas pozwoli to postaram sie wpasc bo nie mam prawie zadnych zdjec z moto :) Cytuj "Gdy na drodze za zakrętem Przeznaczenie spotka mnie ... ""...If I'm not back again this time tomorrow, Carry on, carry on, as if nothing really matters. ..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danisz Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Law_PL, tak to była deklaracja :). Sam lubię robić zdjęcia, ale chętnie teraz stanę po drugiej stronie obiektywu :). Także rozumiem, że widzimy się w środę ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Law_PL Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Danisz dokładnie tak :)mlody Q daj znać, im szybciej tym lepiej :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinek82 Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Tez bym z miłą chęcią przyjechał ale trudno mi się określić jak praca mi się ułoży :) jak by co prosił bym nr fona na priv to będę dzwonił i pędził po moto i strój ;) Cytuj http://www.youtube.com/user/wariatex?feature=mhee Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Law_PL Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Panowie i Panie o ile jakieś są :)Proponuje zmianę godziny z 18:00 na 18:30 bo pare osób napisało że może się spóźnić.Jak wiadomo nie ma co latać na wariata więc na spokojnie żeby każdy sobie dojechał.Jak ktoś chce wpaść wcześniej to zapraszam, powinniennem tam być od około 17:00 :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danisz Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Ok, potwierdzam, że będę. Do zobaczenia :). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Law_PL Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2012 oki dzięki :)jak coś to dzwoń :) Dzięki Panowie za realizacje.Danisz, Kołczu oraz Bartek jak tylko to obrobie to dam znać i podrzuce wam efekty tak jak rozmawialiśmy.Dziś to nawet nie mam siły tych zdjeć zgrać na dysk po całym dniu latania :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Law_PL Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Poniżej Panowie pierwszy efekt naszej współpracy :)Niestety nie mam czasu żeby coś więcej dziś zdziałać ale będe dawał znać na bieżąco :) http://imageshack.us/photo/my-images/849/96480461.jpg/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi