kargulo Opublikowano 5 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2013 jednak się zapędziłem , wekend mam zajęty. wiec moze innym razem. Ale jak ktoś ma ochote na wtorkowo-środowe latanie tj. 11i 12 czerwca, to zapraszam jest juz dwóch i fajnie było by zebrać kogoś jeszcze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piero8 Opublikowano 5 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2013 witam. jest ktos chetny na sopot na sob/niedz ? detale na privpozdrawiam Cytuj Piero Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eliasz Opublikowano 7 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2013 Witam,wybiera się ktoś na zlot do popowa ???? pozdr, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ChrisWaw Opublikowano 14 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2013 Witam, Podobno w grupie raźniej. Czy wybiera się ktoś na zlot do Tułowice k/Sochaczewa w piątek (14) lub sobotę (15) nie koniecznie z noclegiem - nawet na 1 dzień ( wpaść tam na tzw chwilę - podpisać liste obecności). Daleko nie jest a pogoda raczej dopisze i pomyślałem , że może warto pofatygować się tam w ramach weekendowego wypadu. Godzina wyjazdu do ustalenia. Zbierzmy się i pojedźmy tam razem. zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kargulo Opublikowano 14 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2013 Ja moge pojechac w sobote ale jestem wolny dopiero o 19tej. Zajechac zjesc kiełbache zobaczyc co sie dzieje i powrot tak zeby przynajmniej na 24ta byc w wawie. No to jak.....? Wysyłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ChrisWaw Opublikowano 14 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2013 Godzina powrotu OK , ale nie ukrywam , że myślałem pojechać tam wcześniej niż 19-ta np. koło obiadu właśnie na kielbache. Bądźmy w kontakcie. W razie co na sms . Może uda Ci się wcześniej albo u mnie wyjdzie obsuwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ChrisWaw Opublikowano 17 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2013 Nie było chętnych to pojechałem solo. Pokiwałem sie przy muzyce, pogadałem o pierdołach, zjadłem karkóweczke, wypiłem cole, pokibicowałem chłopakom w kajakach, zaliczone występy pań i grzecznie wróciłem do domku. Ogólnie było fajnie tylko komary zostawiły na mnie trochę sladów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piero8 Opublikowano 17 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2013 czesc Chris, to tak jak ja tydzień temu solo do Sopotu :-)Może warto kiedyś jakąś grupką się zebrać ...Pozdrawiam Cytuj Piero Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ChrisWaw Opublikowano 17 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2013 Może za 2 tygodnie bo teraz to tylko krótko wokół komina mogę sie ruszyć. Musze na noc wracac do domciu:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piero8 Opublikowano 22 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2013 witammoze jakies wietrzenie maszyny z rana?Pozdrawiam :-) Cytuj Piero Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piero8 Opublikowano 24 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2013 powitac, pytam wczesniej czy sa chetni na moto w sob lub nd 29/30.06? Pozdrawiam Cytuj Piero Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ChrisWaw Opublikowano 25 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2013 Ja jestem za, ale dopiero w niedzielę gdzieś od południa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piero8 Opublikowano 25 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2013 oki :-) Cytuj Piero Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piero8 Opublikowano 28 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2013 (edytowane) powitać :-) Wybiera się ktoś na poniższe: Edytowane 28 Czerwca 2013 przez Piero8 Cytuj Piero Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FazerNDM Opublikowano 28 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2013 powitac, pytam wczesniej czy sa chetni na moto w sob lub nd 29/30.06? PozdrawiamByłbym chętny na sobotę po południu albo niedzielę cały dzień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi