ValecznyYz Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2012 (edytowane) Siema !!! Śmigam na motocyklach już tyle lat.. stąd; Posiadam Sprintera 308 CDI z najazdami na moto ( moto w blaszaku )Do busa wsadzam jednego plastika + ewen. jakiś skuter. NIe ma sensu pakować na scisk. Mam półki, wieszaki więc kaski się nie walają ! :) Pasy itdDo busa dopinam przyczepe która jest na 3 motocykle.. Lecz bezpiecznie mają tam 2 sprzęty Posiadam również przyczepe na atv ;) Quady nawet duże:) Więc dysponuje transportem 3 motocykli :) Jestem z Wałbrzycha 70km od Wrocławia. Pakujemy Wasze motorki na przyczepe i busa i można cisnąć na tor chociażby Poznan ! :) Na tory crossowe można smigać, ale to z 5 bym pomiescił :) Sianko;Liczymy 10l na 100km bo tyle pali bus tankujemy i dla mnie jakaś kaske umownie to już idzie się dogadać :) Smigałem kiedyś na torze pod barwami WSM Michał; 726-414-546 Łapa w gore! Edytowane 1 Kwietnia 2012 przez ValecznyYz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi