mareks Opublikowano 29 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2012 Jest taka możliwość by wyskoczyć na Święta na Słowacje i tam troszkę pośmigać po winklach.Docelowo (noclegi) na prywatnej kwaterze sprawdzona (od 15 lat tam jeżdzę) w miejscowości Nova Lesna obok Popradu.Doskonałe miejsce wypadowe w Wysokie Tatry(Smokovce,Tatranska Lomnica,Strbskie Pleso).Koszt noclegu 7 Eurusów.Wyjazd w sobotę lub niedziele rano powrót poniedziałek.Ja jeżeli byłoby kilka osób chętnych startowałbym z Lublina.Odległość z mojego miasta jadąc przez Rzeszów,Tarnów i tu na Nowy Sącz - 380 km.Jeżeli pogoda dopisze ja startuję.Czy byłby ktoś chętny jeszcze na taką przejażdzkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysztof800 Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Cześć. Plan jest zaje...fajny ale żona by mnie zabiła jakbym pojechał.Baw się dobrze.Pozdrawiam.K Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mareks Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Krzysztof witam... nici z wyjazdu bo zimno i ma padac wiec chyba sie przesunie to o tydzień.Gdybyś miał ochote na wyjazd to zapraszam... jak pogoda nie dopisze to pewnie o kolejny tydzień ale teraz z powodu podłej pogody wyjazd przesuniety o tydzień14/15 kwiecień.Napewno bedę tam tez od 30 kwietnia do 5 maja.... byc moze w tym czasie wyjazd tez do Budy i Pesztu.... może to Cię skusi...A zona jak ma zabijac to niech jedzie z Tobą... zreszta w maju bede ze swoją rodziną ale zona autem a ja.......... moim skarbem....hehe.Miejsce na Słowacji naprawde super... zobacz gdzieś na stronach Nova Lesna.... http://wakacje-marzen.dzs.pl/ ja zawsze nocuje u tych ludzi....super rodzinna atmosfera i super cena 7 eurusów za noc a dzieci 4 euro.A miejsce ze Zakopane niech się zakopie...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi