CoBeM Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2013 (edytowane) Chyba nic nie wypali :D Ja z Mińska Maz :D Myślałem, że wy z Józefowa okolice :D Edytowane 26 Sierpnia 2013 przez CoBeM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ChrisWaw Opublikowano 4 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Września 2013 Może ktoś ma ochotę w sobotę (podobno słonecznie) pokręcić się wspólnie na miejscu. Znalazłem takie imprezy:http://www.scigacz.pl/I,piknik,motocyklowy,Motomamusiek,juz,7,wrzesnia,21547.htmlhttp://www.ursynow.pl/page/index.php?str=484&id=5353lub dalej np. gryfowiskoCzekam na info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CoBeM Opublikowano 4 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2013 Ja bym w sumie był chętny ale musiałby ktoś mnie poprowadzić. A może po prostu spotkać się w sobotę zjeść coś i pojeździć ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ChrisWaw Opublikowano 4 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Września 2013 Ja nie widze większego problemu , żeby wystartować z dzielnicy i polecieć razem. Raczej o to chodzi. Miejsce spotkania do ustalenia. Można pojechać w oba miejsca i w każdym zabawić chwile , żeby za bardzo nogi się nie zmęczyly od spacerów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CoBeM Opublikowano 5 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2013 Czekam na propozycje miejsc w których można by się spotkać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ChrisWaw Opublikowano 5 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Września 2013 Miejsce dowolne. Może być np. stacja Neste na Plowieckiej przed Marsa koło salonu Seat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BPR600 Opublikowano 5 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2013 Miejsce dowolne. Może być np. stacja Neste na Plowieckiej przed Marsa koło salonu SeatMoze i ja si brykne z wami A neste pasuje jak najbardziej mieszkam całe 300m od stacji wiec spoko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ChrisWaw Opublikowano 6 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Września 2013 Wstepny plan wygląda tak:Spotkanie stacja Neste na Plowieckiej 10-ta lub 11-ta do uzgodnienia. Start 15 min później. Wtedy wpadamy na degustacje wina (bez % ) do Motomamusiek odpowiednio na 10.30 lub 11.30. Potem przejazd na Ursynów na pokazy Freestyle o 12.30 i zostać na część artystyczną. Myślę , że 20-to minutową paradę po Ursynowie o 12 można sobie odpuścić na rzecz winka :)Calość można lekko zmodyfikować na potrzeby uczestników Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ChrisWaw Opublikowano 9 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Września 2013 U Motomamusiek motocykli szt 15. Więcej chętnych do biegania przez most niż zapaleńców moto. Wino bezalkoholowe :wink: jego miłośnikiem chyba jednak nie zostane. Ale za to Urynów jak najbardziej się udał. Warto było przebijać się przez Wawę. Pozdrowienia dla współbiesiadników imprezy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZaWaD Opublikowano 9 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2013 (edytowane) na wstępie jako świeżak na tym forum chciałem się przywitać - LwG - i od razu zadać pytanie... :)Czy jest jakaś miejscówka, w której spotykają się motocykliści z płd.-wsch. rejonów WWA i/lub powiatu otwockiego? Takowej chyba nie ma? Jeżdzę już jakiś czas na moto i albo jestem niedoinformowany albo nie ma takiego miejsca w którym spotykaliby sie motomaniacy z ww. rejonów. Edytowane 9 Września 2013 przez ZaWaD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ChrisWaw Opublikowano 4 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Października 2013 W związku z nadchodzącym prawdopodobnie jednym z ostatnich suchych weekendów jest propozycja na sobotę przewietrzenia sprzętu, przeturlania się parę kilometrów i odwiedzenia zamku Liw albo Kazimierza lub innej atrakcji turystycznej. Są chętni ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZaWaD Opublikowano 9 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2013 ten WKND ma być suchy i ciepły, może teraz zbierze się kipa na małą przejażdżkę??? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FazerNDM Opublikowano 10 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2013 MOżna myśleć. Ja nie wiem czy serwisu w sobotę nei będę uskuteczniał z TPS :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZaWaD Opublikowano 26 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2013 coś to forum "martwe" :dry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ChrisWaw Opublikowano 18 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2014 Witam wszystkich w nowym sezonie. Pogoda dopisuje , ale tu na forum widze jakaś straszna cisza :) Ktoś jeździ ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi