Eliasz Opublikowano 22 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2013 ja zostaje do jutrapodobno jest dużo ludzi bo jest tam mój znajomy to myśl a ja idę po mięsko :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dewille Opublikowano 22 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2013 to ja bastuje. Musze byc wieczorem w wawie. Dobrej zabawy :)hehe - no i pojechałem :) Decyzje dzisiaj przychodzily mi wyjatkowo ciężko. Akurat dojechałem, jak był wyjazd na rynek do Węgrowa. Jak wróciliśmy to się zebrałem do Wawy. Pierwszy raz leciałem tą traska 637 i muszę powiedzieć, że jest zajebista. Chyba niedawno ja wyremontowali. Na pewno jeszcze nią smigne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edi73 Opublikowano 23 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2013 Zlot zaliczony :) , poranna niedzielna burza zaliczona :sad: , trasa 637 zaliczona :) , szkoda że niedzielny deszcz naniósł trochę piachu na asfalt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eliasz Opublikowano 24 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2013 byłem i ja :) kiełbasa , browar, kąpiel w rzece i przelot w deszczu droga 637 :dry:szkoda że się panowie nie dogadaliśmy była okazja się poznać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ChrisWaw Opublikowano 1 Lipca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2013 Witam,Zaczęły się wakacje i może teraz będzie trochę więcej wolnego :) Zatem może jakiś krótki wypad za miasto na tymbarka w tygodniu. Są chętni ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dewille Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2013 leci ktoś jutro na MotoCud do Radzymina ?? Byłem w zeszłym roku, fajna traska przejazdowa jest. Lece z kumplem z Otwocka. Ruszamy ok. 10Motocud zaliczony. Super pogoda, fajna traska objazdowa. Banan na gębie caly czas :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomaszqwerty Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Gdyby ktoś szukał towarzystwa z w-wy Wawer to kontaktować się SMS. Jajeczko z plecaczkiem. 510926575. Jutro w godzinach porannych wybieram się nad zalew Niewiadoma/ Nieciecz. 7 km od Sokołowa Podlsakiego. ( kierunek węgrów, liw). Mniej więcej cały dzień. Można zorganizować grilla ktoś chętny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edi73 Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Gdyby ktoś szukał towarzystwa z w-wy Wawer to kontaktować się SMS. Jajeczko z plecaczkiem. 510926575. Jutro w godzinach porannych wybieram się nad zalew Niewiadoma/ Nieciecz. 7 km od Sokołowa Podlsakiego. ( kierunek węgrów, liw). Mniej więcej cały dzień. Można zorganizować grilla ktoś chętny?Jadąc przez Liw warto zajechać na Ogólnopolski Turniej Rycerski (sobota + niedziela). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomaszqwerty Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Wiem bybłem :) mieszkam w Sokołowie Podl.:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dewille Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 zajechałem wczoraj na ten turniej. Turniej jak turniej, ale traska 637 do Węgrowa genialna :) Wie ktoś gdzie tam można dalej polecieć od Węgrowa, jakaś fajną trasą, żeby nie wracać tą samą ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ratpol Opublikowano 25 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2013 Witam Was, czy ktoś może tutaj jest chętny na małą jazdę jutro koło 20? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FazerNDM Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2013 We wtorek bym się pisał na pewno. Dzisiaj będę dopiero po południu wiedział. Tempo spacerowo-turystyczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CoBeM Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2013 raptol skąd startujecie ? Można się dołączyć Yamahą 250 majesty ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FazerNDM Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Dzisiaj odpadam. Może jutro. Czym bliżej NDM tym lepiej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ratpol Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2013 jutro ma padać tak więc dzis się trzeba wyżyć. proponuję spotkać się na dachu promenady. na pewno tam mnie znajdziecie o 20. bede czekać do 20.15 w razie czego 606662542 tempo również wolne w razie czego możemy zajechać do ndm jak będę miał kompana. cobem spokojnie wsiadaj i czekam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi