klosiak1 Opublikowano 13 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2012 W najbliższą wolną środę (to już pojutrze!) wszyscy motocykliści zaproszeni są do Radzymina na XI MotoCud. W planach przejażdżka w kolumnie wokół Zalewu i konkursy dla par motocyklowych na radzymińskim rynku (nagrody!). Szczegóły na www.motobud.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemsuz Opublikowano 13 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2012 Jak pogoda się nie zepsuje (chyba bardziej już się nie da zepsuć) to będę z moją drugą połówką na plecaku. Na przejazd się nie piszę bo byłem raz i trochę się umęczyłem niską przelotową (sprzęt się grzeje, nadgarstki bolą itd.) Nie mniej jednak stawię się na jakieś atrakcje rynkowe, kiełbaskę może jakieś latanie przy okazji. Jest już jakieś miejsce i godzina zbiórki forumowiczów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dewille Opublikowano 13 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2012 ja będe. Ale lecę z Marek to pewnie z chłopakami stad się ustawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZQ23 Opublikowano 13 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2012 też bym poleciał, ale z żoną muszę temat obgadać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZQ23 Opublikowano 12 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2012 http://www.mototarg.pl/terminarz.phpwybiera się ktoś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
franklin Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Ktoś wybiera się na bemowo w sobotę? Ja startuję koło 14 ze starej miłosnej jakby ktoś chciał się dołączyć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ona36 Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2013 witam wszystkich poszukuje kogos do wspólnych przejazdzek ,pewniej sie wtedy czuje:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ChrisWaw Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Jak najbardziej temat do ogarnięcia. Kilka osób się pewnie znajdzie. Jakas propozycja terminowa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dewille Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2013 ktoś chętny w któryś weekend na traske do Kazimierza + Janowiec ? tak na pół dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edi73 Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Ja bym się pisał na wypad do Kazimierza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dewille Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2013 ja dopiero po majówce mogę jechać, bo teraz wyjezdzam. Pewnie zreszta bedzie ładniej itp. Wiec jakby co to jestem otwarty na propozycje. A trasa jest fajna, szczegolnie ze mozna przebić sie z Kazimierza przez Wisłe takim promem na linach, do Janowca, gdzie jest fajny zamek i w ogole bardzo fajne miejsce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ChrisWaw Opublikowano 2 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2013 Poniedzialek i wtorek ( 6+7 maja ) po długim weekend-e zapowiadają ladna pogodę ze słońcem potem niestety deszczowo. Proponuję zatem male spotkanie okolicznej gawiedzi na małą podróż po okolicy i wspólnego tymbarka. Myślę , że godzina startu 17-18 w poniedziałek lub wtorek w okolicach Bronislawa Czecha(Wawer). Chetni niech się dopisują. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
franklin Opublikowano 3 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2013 Ja mógłbym się dołączyć, lecz poniedziałki nie pasują...Możemy umówić się na któryś weekend na trasę do Kazimierza, ale u mnie tylko weekend możliwy, na tygodniu nie dam rady. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ChrisWaw Opublikowano 6 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2013 Propozycja małej wyprawy.Jako , że pogoda dopisuje proponuję mała wycieczkę na jutrzejsze (wtorek) popołudnie. Zbiórka wtorek (07-05) godź 17.30 (do drobnej negocjacji) w Warszawie Anin ul Bronislawa Czecha róg Rzeźbiarskiej przy banku. Kierunek zamek Liw lub bliżej Pałac Otwock Wielki w zależności od woli większości. Chętnych zapraszam do zgłaszania się i składania swoich propozycji. Zapraszam wszystkich chętnych do spotkania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BPR600 Opublikowano 6 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2013 Mysle ze termin spoko no i miejsce wyprawy tez jak dam rade to melduje sie na umowionym miejscupozdrowki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi