ZQ23 Opublikowano 15 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2012 a tu standardowa cisza :dry:może by tak coś w weekend?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam_k Opublikowano 17 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2012 Jakby co ja i moja kobita jestesmy chetni na weekend jak bedzie cieplo. Latamy na er6 i zx636b2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZQ23 Opublikowano 17 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2012 oki :) napewno uda się coś skleić, bo zapowiada się słoneczny weekend... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-lisio- Opublikowano 17 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2012 Jakaś konkretna traska proponowana? Może też bym do was dołączył jakby nie było gdzieś bardzo daleko i przelotowa w miarę rozsądna Cytuj jazda motocyklem to najprzyjemniejsze co można robić w ubraniu ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZQ23 Opublikowano 17 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2012 dla każdego coś się znajdzie :) myślałem o kaziemierzu, ale nie podjąłem jeszcze konkretnej decyzji, bo nie wiem co na to żona :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BPR600 Opublikowano 19 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2012 witam panowie i jak jakies plany na dzis albo jutro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZQ23 Opublikowano 30 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2012 Jak ktoś chętny, lecę na rundkę po mieście... O 20:45 czekam pod pocztą w Michalinie. Chętnych zapraszam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dewille Opublikowano 30 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2012 ja akurat na mieście jestem moto... ale jeszcze 2h uziemiony bo w robocie :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZQ23 Opublikowano 31 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2012 dewille, lecisz dziś na cargo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dewille Opublikowano 31 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2012 dzisiaj odpadam.... zapie***am w robocie ostro do konca tygodnia.Ale jestem świeżo po przeglądzie maszynki i planuje gdzies poleciec dalej moze w weekend, na pare godzinek jakby byla pogoda. Moze ktos chetny ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZQ23 Opublikowano 31 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2012 wyjazd na cargo. o 19:45 czekam pod pocztą w Michalinie. zapraszam, no chyba że zacznie lać :dry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemsuz Opublikowano 12 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2012 Jakby coś ja jestem z okolic podanych w temacie. Czy ktoś chętny na wypad do Giżycka w sobotę tj. 14.07?? Start rano, nocleg gdzieś i powrót w niedziele rano czy jak tam się potoczy dzień :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZQ23 Opublikowano 22 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2012 dziś ok 21:00 spotykamy się pod kolumną zygmunta na starówce. ktoś chętny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mileś Opublikowano 22 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2012 Ja chętnie podjadę. ZQ23 którędy ty lecisz. Wałem miedzeszyńskim?. Może umówimy się przed rądkiem na shelu około 20.30? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemsuz Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Jakby coś wybieram się na Cargo dziś wieczorem ok.20-21. Anybody chetni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi