roobsoon Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Na czwartek 3 maja ustawke robi grupa: Wawa, Ząbki, Zielonka, Marki na Kazimierz a moze tak sie podlączymy i wspolnie smigniemy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZQ23 Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2012 ja odpadam, dziś przeciąłem pępowinę :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roobsoon Opublikowano 1 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2012 ja odpadam, dziś przeciąłem pępowinę :cool: GRATULACJE! :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dewille Opublikowano 1 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2012 rowniez gratuluje !! Co do jutra, to jestem od poniedzialku na mazurach, to niestety odpadam. Ale bedziemy probowac :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZQ23 Opublikowano 2 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2012 DZIEKOWAĆ PANOWIE! OBY ZDROWE ROSŁO...ROOBSOON, JUTRO O 8:00 ZĄBKI I MARKI LECĄ DO KAZIMIERZA. MOŻESZ DO NICH SIĘ PODCZEPIĆ. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roobsoon Opublikowano 2 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2012 Dzięki ZQ23 wiem, sledze temat ale z kumplami wcześniej ustawilismy się na 10 w naszej gminie, zeby gdzieś smignąć, byle przed siebie. Jak dewille wroci i Ty bedziesz miał juz czas to musimy sie zebrać i też gdzieś smignąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZQ23 Opublikowano 3 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2012 teraz to pozostaje obiazdówka po mieście i do domciu, ale mam nadzieję, że mój plecaczek pozwoli mi wyrwać sie choćby na jeden dzień gdzieś dalej :rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZQ23 Opublikowano 6 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2012 pisze się dziś ktoś, na wieczorne Cargo ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZQ23 Opublikowano 9 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2012 jutro ok 19-20 wyruszam na cargo. leci ktoś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BPR600 Opublikowano 10 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2012 z kad startujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZQ23 Opublikowano 10 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2012 możemy się ustawić pod pocztą w michalinie, albo na rogu granicznej z nadwiślańską (przy kwiaciarni). 19:30 będę pod pocztą w michalinie. chętnych zapraszam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dewille Opublikowano 10 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2012 a jak lecicie ?? bo ja o 20 będe wolny na Saskiej Kepie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZQ23 Opublikowano 10 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2012 a jak lecicie ?? bo ja o 20 będe wolny na Saskiej Kepie.ok 20:10 jestem umówiony na siekierkowskim w zatoczce na zakręcie. mam nadzieję, że wiesz o czym mówie :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dewille Opublikowano 10 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2012 ja tam moge byc 20.20 - wyslalem Ci PM'a z numerem do mnie jakby co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZQ23 Opublikowano 10 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2012 a nie możesz podjechać na orlen na wale tuż przed łazienkowskim ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi