danon93 Opublikowano 30 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2012 dewille założyłem nowy temat na ten temat :) luknij " Z Warszawy do Częstochowy" ja tez chce tak samo zrobic:) jeżeli jesteś chętny napisz tam http://forum.motocyklistow.pl/index.php?/topic/152894-z-warszawy-do-czestochowy-14042012/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szybki 81 Opublikowano 30 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2012 na traske to można ewentualnie uderzyć na Zegrze, zapora w Dębe. Ale to wtedy lepiej sie styknac po prawej stronie Wisły Cze Dewille Zajrzyj prosze na forum marki ząbki zielonka i poczytaj zdaje mi sie od 2 lub 3 strony kiedy forum znowu zaczelo żyć.Dotrzesz tam do mojej propozycji (Szybki 81) jak sie spodoba zapraszamy do grupy.PS Danon93 z którym pisałes tez jest z nami im wiecej nas tym lepiej. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danon93 Opublikowano 30 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2012 http://forum.motocyklistow.pl/index.php?/topic/147211-wawa-zabki-zielonka-marki/ chodźcie chłopaki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dewille Opublikowano 30 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2012 juz zaglądam :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZQ23 Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2012 jutro, tj. 15.04. ruszamy na bemowo i paradę spod poczty w michalinie. zbiórka o 11:00. chętnych zapraszam... bardzo mokro, bardzo głośno, bardzo dużo i bardzo zaje****ie :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KamilCBRRR Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2012 witam, jeśli ktoś proponuje wypad nawet popołudniowy gdzieś pod wawke w fajne miejsce, lub jakiś wolniejszy weekend to raczej się piszę na coś takiego :) więc jeśli będą jakieś plany .... zbieram info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZQ23 Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2012 jutro ruszamy oddać krew do otwocka na MotoSerce. mamy jeszcze w planie wypad pod patyk, zobaczyć ten puchar... co do godziny, jest do dogadania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dewille Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2012 a w niedziele tez jest ten puchar ??? akurat sobotę mam zajętą :/ ale w niedziele bym polatał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BPR600 Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 witam na forum jestem nowy ale proponuje moze w jakis week moze Kazimierz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZQ23 Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 a w niedziele tez jest ten puchar ??? akurat sobotę mam zajętą :/ ale w niedziele bym polatałjutro też jest do 20:00. dziś było sporo ludzi chętnych zrobić sobie z nim zdjęcie (czytaj: kolejka na 2h stania). my zrobiliśmy sobie foty z daleka i też jest git :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dewille Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2012 co tutaj taka cisza ??? nikt z naszych okolic nie lata w taką pogodę ?? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZQ23 Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2012 co tutaj taka cisza ??? nikt z naszych okolic nie lata w taką pogodę ?? :)wczoraj sam przeleciałem przez wawer, ząbki, marki, centrum i józefów. mało kto jeździł, pewnie grill, piwko i wypad za miasto, stąd takie pustki... właśnie się pakuję - lecę do otwocka na chwile, a później prosto na centrum wawki. skończymy pewnie na cargo (pierwszy raz w tym sezonie :biggrin: ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dewille Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2012 a ja właśnie wróciłem. Latałem po wawie trochę. Przy okazji, nabrałem pokory do wibracji silnika V2, bo na Grochowskiej odkręciła mi się dźwignia zmiany biegów :) Na szczęście dziwnym trafem, spojrzałem w dół, akurat jak mi śruby odpadły. Pozbierałem z jezdni i skręciłem jakoś dłońmi :)Może zbierzemy się w końcu i np. w przyszłą niedziele skoczymy do Kazimierza ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BPR600 Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2012 no własnie ten Kazimierz bylby ktos chetny na niedziele tj 06 05 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZQ23 Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2012 czekam na narodziny córeczki, prawdopodobnie w tym tygodniu przyjdzie na świat, a co za tym idzie w weekend tatuś organizuje pępekowe :cool:bardzo chciałbym zaliczyć kazimierz, bo planowałem to w zeszłym roku i nie wyszło. aaale, są rzeczy ważne i ważniejsze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi