kamils Opublikowano 17 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2004 witam, mam przedziwne pytanie. posiadam rekawiczki modeki ktore od srodka maja jakis material. wszystko jest pieknie i same w sobie maja normalny zapach ale po dluzszej jezdzie jak wyjme reke dlonie maja baaardzo specywiczny zapach. znacie moze jakies preparaty ktore zapobiegaja poceniu/wytwarzaniu takich a nie innych aromatow..? wiem ze dziwne pytanie ale tak jakos pomyslalem dzis zdejmujac rekawiczki po kilkudziesieciu kilometrach. pozdro :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
notofru Opublikowano 18 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2004 Hej, Podłączam się pod pytanie. Też mam reawiczki Modeki i bardzo pocą mi się w nich ręce. Ale zamiast zapachu efektem pocenia jest barwienie dłoni na czarno :? Poza tym po przejeżdżonych 100 km niektóre szwy już nie wytrzymują. Chyba trza będzie reklamować? Dzisiaj spróbuję posypać ręce talkiem i zobaczymy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 18 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2004 nie mam jeszcze tego problemu ,ale można kupic w Aptece środek Scholla w SPRAY-u.Co prawda służy on do butów, ale...Zapach to grzyby i bakterie rozkładające materię organiczną z naszej skóry, potu...Polecam ten środek - psiknąć w rękawiczki po każdej jeździe i zapomniecie o kłopotach, a jesli Wam się nie spodoba to zawsze można użyć do butów (starcza na długo i jest skuteczny) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi