blacksheep Opublikowano 28 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2012 Czepiacie się :PJa korzystam codziennie jeżdząc motocyklem w różnych porach i jest różnica. Wczoraj z pod de Gaulla na Tarchomin - 10 minut, dziś w szczytach na PW i z powrotem 19 i 22 minuty. Jadąc wisłostradą ostatnie światła mamy przy Gdańskim, a następne dopiero za mostem. Samochodem też mam bliżej tędy, komunikacją może spróbuję na jesieni, ale faktycznie do metra jest chwila. Oczywiście nie wiem jak mieszkańcy dalszych okolic i jak to się odbywa autem rano, ale osobiście mnie się podoba.W sobotę owszem była 'impreza' o czym pisałem wyżej ale w niedzielę już się jeździło i wtedy też był jedyny 'korek' kiedy wszyscy naraz chceli się przejechac. Na codzień póki co są pustki. Most jak most, brzydki, czy ja wiem, taki miał być (przepisy ptaków i ekologów) a z góry i tak każdy most to asfalt i pasy. Czekamy na wiadukt na Modlińskiej i na ostatnią część a w odległej przyszłości na kontynuowanie trasy.Majkel, nie Twoje rejony chyba ale jak będziesz miał już możliwość to zdecydowanie śmignij :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi