Ghost_lbn Opublikowano 18 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2012 (edytowane) Od razu zaznaczam: 1) nie znalazłem żadnego zbliżonego tematu 2) K&N odpada- chciałbym, ale w tej chwili mnie nie stać na takiA więc potrzebuję filtra i znalazłem 5 opcji, może ktoś podpowie mi jaki filtr wziąć? Celowo nie podaję cen, a nazwy są takie jak podają sprzedający na alledrogo- Meiwa (MIW)- HifloFiltro- oryginalny Yamaha- M-Line- Vicma Jakieś opinie nt. w/w marek? Sugestie jaki filtr wybrać? Może po prostu wybrać najtańszy z nich? Wszystkie wyglądają dosyć podobnie...Z góry dzięki za pomoc Edytowane 18 Marca 2012 przez Ghost_lbn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukimaster Opublikowano 18 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2012 Subiektywnie ocenie:Nr 1 ) oryginał YamahyNr 2) MeiwaNr 3) Hiflo. Tych dwóch pozostałych nie znam.Ps. z wyczytanych informacji po róznych forach bywa że Hiflo nie do kónca jest zgodny rozmiarem/wykonaniem z oryginałami (tyczy się filtrów powietrza). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Berserkers Opublikowano 19 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2012 Jak kolega wyzej:1- oryginal2- meiwa ( mivv )3- hiflofiltro Sent from my BlackBerry 9900 using Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tazzman Opublikowano 19 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2012 meiwa a oryginał yamaha to to samo - ten sam producent (made in japan)hiflo są najpopularniejsze w polsce, bo są tanie.vicma jakościowo jest bardzo dobra. mline to chińszczyzna i tego nie bierz. Cytuj www.motoautostrada.pl zobacz co robią dla Ciebie inni motocykliści Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghost_lbn Opublikowano 19 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2012 Dzięki wszystkim za pomoc! :) :flesje: mam troche nadwyrężony budżet ostatnio, więc zdecydowałem się na MIWa bo jest nieco tańszy od oryginału, ale myślę że będzie w porządku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi