Onysz Opublikowano 16 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2012 Może mi ktoś powiedzieć, czy mogę mieć biały klosz lampy tylnej z czerwonymi diodami LED dla stopu i pomarańczowymi diodami LED dla kierunkowskazów. Na stronie, na której chciałbym kupić piszą, że posiada "niemiecką homologację dopuszczoną do ruchu publicznego". Proszę o bardzo dokładne i pewne odpowiedzi, ponieważ nie chciałbym stracić dowodu xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACK. Opublikowano 16 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2012 (edytowane) pewnie że możesz :) a tak na marginesie teraz strasznie dużo osób daje sobie lamy które nie posiadają homologacji ale mają inne plusy heh i jeszcze się do nich policja nie doczepiała wiadomo można powiedzieć że do czasu. Ale jak Ci pisze, że jest homologacja to nie masz się czym przejmować , a taka lampa jaką chcesz założyć jest w 100% legalna :flesje: Edytowane 16 Marca 2012 przez JACK. Cytuj LwG! :flesje: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Onysz Opublikowano 19 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2012 Dzięki za pomoc. A to, że "posiada NIEMIECKĄ homologację" niczego nie zmienia? Można legalnie jeździć.I jeszcze jedno pytanie: gdzie znajdę wszystkie plastiki do skutera? Chodzi mi o stronę internetową. Najlepiej do skutera Motobi (jak nie to do Kewaya Focus'a) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tayo Opublikowano 19 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2012 Na tablicy poszukaj plastikow ostanio przeglądałem i gosć sprzedawał tablica.pl i w opcji szukaj wpisz plastki focus albo cos takiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACK. Opublikowano 20 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2012 to że niemiecka nic nie zmienia. Szukam na allegro, tablicy itp . Można oczywiście zadzwonić do salonu ale koszty są spore, sam błotnik 250 zł a na allegro kupisz za 30-50 :D Cytuj LwG! :flesje: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi