Maciek Gorski Opublikowano 16 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2012 Zostaw to cacko w oryginale, jak zrobisz z niego CR'a to tylko spaskudzisz. Fajny rocznik 1979, prawie 10 lat starszy odemnie :)Myślę że dobre moto do wyprowadzenia na CF, jasne że można spaskudzić ale projekt jak coś to dobrze przemyślę. Zostawić w oryginale, hmmm... będzie trudno -mało już części a jak są to np. wydech akcesoryjny sito 1000pln a już trzeba nad tym pomyśleć..jakie masz spalanie na tym klasyku ?moto czeka na regulacje bo było trochę dużo 5-6lAno piękny :) a w tle widzę chyba następnego klasyka - Citroen HY ?Tak HY -mobilna kawiarnia, duma kolegi. Bedzie można spotkać na mieście lecz nie komercyjnie. http://www.facebook.com/pages/Kaff-and-Race/181380755267080 Temat związany z motocyklami KAFF&RACEAno, niechaj pozostanie w oryginale, w miarę zdrowy jest i kompletny. Na przeróbki kupuje się coś niekompletnego co miało trafić jako dawca albo rozsprzedany na części, wtedy jednocześnie ratujesz motocykl od zagłady, a co z nim zrobisz to już nieważne pod warunkiem że wróci kiedyś na drogę. A nie chcesz zamienić tej GS na GS500E? :biggrin: Mam takową ale szukam starej GS400 bo bardziej je lubię, miałem kilka sprzętów z rodziny GS i 400-tka najbardziej mi pasuje. Moja GS500E jest na chodzie, zarejestrowana i z opłatami na najbliższe dni jeszcze. Kilka pierdół do zrobienia, nic poważnego.1.Cenne spostrzeżenie2.Dzięki ale zostaje już chyba na zawsze w moim posiadaniu ;)No fura wygląda jak trzeba, niby 3 lata starsza od mojej a ma już kilka rzeczy których to mojej brakuje, i właściwie jednej co to mi cholernie brakuje...Kick startera. No jakież szczęście mieć taki motocykl z tym cudownym mechanizmem rozruchu silnika!!! Geniusz wymyślił motocykl z rozruchem elektrycznym + kick starter a potem jakiś baran to zepsuł. Jeszcze zapytanie mam ile ta wersja (400cc) pali na 100km ?Odpalić z kopniaka to jak... kurczę, to duża satysfakcja. Mina kumpla który pomyka R6... Myślał że to z 10 razy będzie musiał kopać a tu cyk, za pierwszym:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krystian Ramone Opublikowano 22 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2012 bardzo mi sie podoba :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Saul Opublikowano 22 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2012 Co to cafe racer? Ładny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blue_eyesDon Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Ślicznota :* Też marzy mi się jakiś cafe racer :P Zbieram powoli i jakiegoś klasyka sobie sprawię , a ta Suzi też nie raz mnie kusiła . LwG na naszych stolyckich drogach :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi