Gość Zbycho Opublikowano 14 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2012 Muszę ? kupić alufelgi do Yarisa, stalowe zostają z oponami zimowymi. Do letnich jak wyżej alusy.W ASO mają promocję, oryginały za 400zł/szt ... ale w necie ceny zaczynają się od 250zł ( 1000zł komplet z dostawą ). Te z Netu to firma o dumnej nazwie Racing Line, podejrzewam że chińskie. Te z ASO ... też pewnie ...Różnica blisko 600zł, nie do końca oczywiście bo zakładam że w ASO zrobią przekładkę w ramach ceny, ale to raptem 40-60zł.Brać te z netu czy z ASO ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WIDELEC81PL Opublikowano 14 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2012 a po co fabryczne ? w podobnej cenie możesz wyszukać znacznie fajniejsze od fabrycznych i sprawi że Yariska będzie wyglądać znacznie lepiej :cool: a i przy późniejszej sprzedaży auta się na tym kożysta. ja do swojego polo zapodałem dotz freeride peak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danielpotas Opublikowano 14 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2012 Ja sobie kupiłem kiedyś fele stalowe przez internet(nowe).Okazało się że jedna jest krzywa i zostałem w czarnej.........Fele najlepiej kupować u kogoś kto od razu wyważy koła.Wtedy jest szansa na wymianę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi