xytras Opublikowano 13 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2012 Cześć, mam pytanie czy ktoś sie przeprawiał promem z Dubrownika do Bari ewentualnie ze Splitu do Pescary?Ciekawi mnie czy trzeba rezerwować prom z wyprzedzeniem (jeśli tak to jak dużym) czy można uderzać z partyzanta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
C z e j e n Opublikowano 13 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2012 direct ferries- trasy promowe poszukaj u wujka google:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xytras Opublikowano 13 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2012 Stronę znam, tylko bardziej mnie interesuje czy wcześniejsza rezerwacja jest konieczna czy można przeprawić się z marszu ew. w ciągu doby.Planowana przeprawa ok połowy maja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
C z e j e n Opublikowano 13 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2012 tez sie wybieramy w maju do chorwacji i z tego co sie orientowałem jeśli jest miejsce zabiorą jeśli nie ma to czekasz i liczysz na to,ze na kolejnym bedziekolega w tamtym roku 20ojro dał <bez kwitka> za przewóz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xytras Opublikowano 13 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2012 Wielkie dzięki za info. Którego wyjeżdżacie może uda się zrobić jakieś Karlovacko po drodze :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinpsk Opublikowano 18 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2012 Najlepiej z rana czy tez pare godzin przed startem promu podbic do portu i kupic bilet. Wtedy masz miejscowke zaklepana. Pozatym te promy plywaja kilka razy dziennie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi