maciejka 750 Opublikowano 24 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2013 czas imprezy się zbliża to może podzielę się co chciałbym zaproponować do zwiedzaniamuzeum w Chlewiskach jest tam coś co może nas zainteresować kolekcja motocykli i samochodów całkiem pokażnaBałtów cały kompleksmuzeum wojska Orła Białego w Skarżysku Kamco i kiedy ustalimy kolektywnie na miejscu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek1z Opublikowano 27 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2013 witam szanowne grono ja niestety z moją druga połowa dojadę w piątek wieczorkiem i tylko na jedną noc niestety nie dostałem urlopu ale myślę że lepsza jedna noc niż nic i jeszcze z innej beczki ale w temacie ponieważ jest to zlot Venturowców czy macie coś przeciwko aby inne motory podjechały czy tylko Royale pytam bo pochwaliłem się i być może kumple by byli zainteresowani i zawsze to więcej osób oczywiście zrozumiem jak powiecie że raczej sami pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciejka 750 Opublikowano 27 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2013 witam szanowne grono ja niestety z moją druga połowa dojadę w piątek wieczorkiem i tylko na jedną noc niestety nie dostałem urlopu ale myślę że lepsza jedna noc niż nic i jeszcze z innej beczki ale w temacie ponieważ jest to zlot Venturowców czy macie coś przeciwko aby inne motory podjechały czy tylko Royale pytam bo pochwaliłem się i być może kumple by byli zainteresowani i zawsze to więcej osób oczywiście zrozumiem jak powiecie że raczej sami pozdrowio spotkanie miłośników raczej niż zlot, a jeżeli Ci razniej pomykać w towarzystwie to chyba nikt nie będzie miał nic przeciwko innym modelom i marką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciejka 750 Opublikowano 11 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2014 w odpowiedzi na pytania ze względu na małe zainteresowanie uczestników w poprzednich sezonach , w tym roku rozpoczęcia w Sielpii nie organizuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyzio77 Opublikowano 17 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2014 Witam Wszystkich! Ponieważ w tym roku Maciejka nie ma możliwości technicznych, aby zająć się organizacją zlotu, to ja mam propozycję. Mój znajomy jest właścicielem Zamku w Przezmarku. Jest w stanie udostępnić nam obiekt do zorganizowania zlotu. Wstępnie koszt noclegu to 30,- PLN/os – nocleg w baszcie na karimatach w śpiworach własnych oczywiście. Jest też możliwość skorzystania z pokoi gościnnych, ale tu już w zależności od ilości chętnych będę negocjował całość. Na niektórych zdjęciach widać domki kempingowe – nie liczcie na nie. Części już nie ma, a w tych pozostałych nie będziecie chcieli spać… http://zamki.res.pl/przezmark.htm http://pl.wikipedia.org/wiki/Zamek_krzy%C5%BCacki_w_Przezmarku https://www.facebook.com/pages/Zamek-w-Przezmarku/160257744005153 Termin do ustalenia, ale myślę, że jak będzie ciepło. Czy jest Ktoś chętny na spotkanie? Dodam, że jak już ustalimy termin i wstępną liczbę chętnych, to będę dogrywał szczegóły. Czekam na info. Lewa w górę! Pozdrawiam! Dyzio Cytuj Jest wypadek, auto w rowie, Lekarz udziela pomocy rannym, Policja zabezpiecza miejsce zdarzenia, Straż Pożarna neutralizuje wycieki, a po pól godziny przyjeżdżają dzielni Strażnicy ze Straży Miejskiej i wypisują mandat za parkowanie na trawie… Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dariow Opublikowano 19 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2014 (edytowane) Dyzio ja jestem za spotkaniem w grupie Venturowców jak najbardziej ale raczej jestem za wyjazdem z jednym noclegiem czyli bardziej w okolicach 300km max od mojego miejsca zamieszkania żeby w pierwszy dzień pogadać i wychylić jakiegoś kielona za spotkanie a na drugi dzień mieć dość czasu żeby "odpocząć" i na spokojnie dojechać do domu, dlatego Sielpia mi bardzo odpowiadała natomiast Przezmark to juz ponad 500km czyli jakies 7-8 godz jazdy i jak dla mnie to trochę ciasno z czasem Edytowane 19 Marca 2014 przez Dariow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyzio77 Opublikowano 19 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2014 To możemy zrobić spotkanie na stadninie koni Fiord w Młodzikowe, mamy wtedy niedaleko do Zamku w Kurniku. Lub, niech Ktoś z Was coś pomyśli, a My dojedziemy ;) Ja i tak chcę zawitać w Wasze okolice, bo jeden z Kolegów coś wspomniał o zmianie rastera w moim radiu. Jak by co, to mam kwatery w Gorcach, a dokładnie Ochotnica Dolna, tyle, że wtedy ja mam te 500km. Cytuj Jest wypadek, auto w rowie, Lekarz udziela pomocy rannym, Policja zabezpiecza miejsce zdarzenia, Straż Pożarna neutralizuje wycieki, a po pól godziny przyjeżdżają dzielni Strażnicy ze Straży Miejskiej i wypisują mandat za parkowanie na trawie… Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dariow Opublikowano 19 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2014 Jak dla mnie może być :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zbysio Opublikowano 22 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2014 Jeżeli chodzi o mnie to wolałbym pierwszą wersje ,propozycja druga to 780 km .Może bardziej w centrum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek1z Opublikowano 22 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2014 ja również jestem za wyjazdem ok 300 km tak więc w moim przypadku gdzieś centralna polska, w zeszłym roku były tylko 3 motocykle ale fajnie było no i myślę że nie wchodzi tu termin jakiegoś długiego weckenda bo wtedy kiepsko z frekwencją ( niektórzy maja wyjazdy rodzinne ) jak dla mnie jedna noc też wchodzi w grę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciejka 750 Opublikowano 22 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2014 osrodek w sielpii gdzie do tej pory się spotykaliśmy przyjmie nas w każdy weekend,tak zostało z nimi umówione, na hasło ventura każdy może ustalić termin spotkania oraz zająćsie organizacjąwarunki oraz ceny przystępne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyzio77 Opublikowano 22 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2014 No proszę, jak się temat ożywił... Cytuj Jest wypadek, auto w rowie, Lekarz udziela pomocy rannym, Policja zabezpiecza miejsce zdarzenia, Straż Pożarna neutralizuje wycieki, a po pól godziny przyjeżdżają dzielni Strażnicy ze Straży Miejskiej i wypisują mandat za parkowanie na trawie… Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciejka 750 Opublikowano 15 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2015 A może spotkanie 1 - 3 maja czy będą chętni ? może propozycja ciekawego miejsca . Temat powtórzony z forum VENTURY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciejka 750 Opublikowano 25 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2015 termin zaczyna pilić, otwieram listę na wspólny wyjazd termin 1-3 maj jeżeli są chętni proszę się wpisywać bo trzeba poszukać miejsca i zarezerwować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Denon Opublikowano 21 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2017 Odnośnie jeszcze nadruków. U mnie zajmowała się tym firma https://www.haftynadruki.pl/ i efekt robi wrażenie, więc warto się z nimi skontaktować jakby ktoś był zainteresowany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi