Skocz do zawartości

I Ogólnopolski Zlot Yamaha Royal Star Venture – „Dobieszków 2012”

Dyzio77
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

czas imprezy się zbliża to może podzielę się co chciałbym zaproponować do zwiedzania

muzeum w Chlewiskach jest tam coś co może nas zainteresować kolekcja motocykli i samochodów całkiem pokażna

Bałtów cały kompleks

muzeum wojska Orła Białego w Skarżysku Kam

co i kiedy ustalimy kolektywnie na miejscu

witam szanowne grono ja niestety z moją druga połowa dojadę w piątek wieczorkiem i tylko na jedną noc niestety nie dostałem urlopu ale myślę że lepsza jedna noc niż nic i jeszcze z innej beczki ale w temacie ponieważ jest to zlot Venturowców czy macie coś przeciwko aby inne motory podjechały czy tylko Royale

pytam bo pochwaliłem się i być może kumple by byli zainteresowani i zawsze to więcej osób oczywiście zrozumiem jak powiecie że raczej sami pozdrowionka

witam szanowne grono ja niestety z moją druga połowa dojadę w piątek wieczorkiem i tylko na jedną noc niestety nie dostałem urlopu ale myślę że lepsza jedna noc niż nic i jeszcze z innej beczki ale w temacie ponieważ jest to zlot Venturowców czy macie coś przeciwko aby inne motory podjechały czy tylko Royale

pytam bo pochwaliłem się i być może kumple by byli zainteresowani i zawsze to więcej osób oczywiście zrozumiem jak powiecie że raczej sami pozdrowio

spotkanie miłośników raczej niż zlot, a jeżeli Ci razniej pomykać w towarzystwie to chyba nikt nie będzie miał nic przeciwko innym modelom i marką

• 9 miesięcy temu...

Witam Wszystkich!

Ponieważ w tym roku Maciejka nie ma możliwości technicznych, aby zająć się organizacją zlotu, to ja mam propozycję.

Mój znajomy jest właścicielem Zamku w Przezmarku.

Jest w stanie udostępnić nam obiekt do zorganizowania zlotu.

Wstępnie koszt noclegu to 30,- PLN/os – nocleg w baszcie na karimatach w śpiworach własnych oczywiście. Jest też możliwość skorzystania z pokoi gościnnych, ale tu już w zależności od ilości chętnych będę negocjował całość.

Na niektórych zdjęciach widać domki kempingowe – nie liczcie na nie. Części już nie ma, a w tych pozostałych nie będziecie chcieli spać…

http://zamki.res.pl/przezmark.htm

http://pl.wikipedia.org/wiki/Zamek_krzy%C5%BCacki_w_Przezmarku

https://www.facebook.com/pages/Zamek-w-Przezmarku/160257744005153

Termin do ustalenia, ale myślę, że jak będzie ciepło.

Czy jest Ktoś chętny na spotkanie?

Dodam, że jak już ustalimy termin i wstępną liczbę chętnych, to będę dogrywał szczegóły.

Czekam na info.

Lewa w górę!

Pozdrawiam!

Dyzio

Jest wypadek, auto w rowie, Lekarz udziela pomocy rannym, Policja zabezpiecza miejsce zdarzenia, Straż Pożarna neutralizuje wycieki, a po pól godziny przyjeżdżają dzielni Strażnicy ze Straży Miejskiej i wypisują mandat za parkowanie na trawie…

Dyzio ja jestem za spotkaniem w grupie Venturowców jak najbardziej ale raczej jestem za wyjazdem z jednym noclegiem czyli bardziej w okolicach 300km max od mojego miejsca zamieszkania żeby w pierwszy dzień pogadać i wychylić jakiegoś kielona za spotkanie a na drugi dzień mieć dość czasu żeby "odpocząć" i na spokojnie dojechać do domu, dlatego Sielpia mi bardzo odpowiadała natomiast Przezmark to juz ponad 500km czyli jakies 7-8 godz jazdy i jak dla mnie to trochę ciasno z czasem

Edytowane przez Dariow

To możemy zrobić spotkanie na stadninie koni Fiord w Młodzikowe, mamy wtedy niedaleko do Zamku w Kurniku.

Lub, niech Ktoś z Was coś pomyśli, a My dojedziemy ;)

Ja i tak chcę zawitać w Wasze okolice, bo jeden z Kolegów coś wspomniał o zmianie rastera w moim radiu.

Jak by co, to mam kwatery w Gorcach, a dokładnie Ochotnica Dolna, tyle, że wtedy ja mam te 500km.

Jest wypadek, auto w rowie, Lekarz udziela pomocy rannym, Policja zabezpiecza miejsce zdarzenia, Straż Pożarna neutralizuje wycieki, a po pól godziny przyjeżdżają dzielni Strażnicy ze Straży Miejskiej i wypisują mandat za parkowanie na trawie…

ja również jestem za wyjazdem ok 300 km tak więc w moim przypadku gdzieś centralna polska, w zeszłym roku były tylko 3 motocykle ale fajnie było no i myślę że nie wchodzi tu termin jakiegoś długiego weckenda bo wtedy kiepsko z frekwencją ( niektórzy maja wyjazdy rodzinne ) jak dla mnie jedna noc też wchodzi w grę

No proszę, jak się temat ożywił...

• 11 miesięcy temu...
  • 2 tygodnie później...
  • 2 lata później...