FhissT Opublikowano 21 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2012 strefa kibica zajebista! szczegolnie ryczenie "POLSKA" w rytm ac/dc thundestruck, to było coś! ;) daaaawno nie jadłem tak dobrego prosiaka hehe, muuuza idealna pod taka impreze. myślalem że AMN są troche przereklamowane ale nic z tych rzeczy... jedynie parada troche zbyt wolna i kręta, szkoda silnika... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KarolaS Opublikowano 22 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2012 ja sobie darowałam parade hahaha czekałam na Was na rynku i na pokaz Raptownego i bro popijałam z tego co wiem była też licytacja! nie wiem czy widziałes jaka była nagroda!!!kolega wylicytował Panie które umyły jego motocykl w samych majteczkach a pózniej siebie nawzajem!!!ja widziałam tylko zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FhissT Opublikowano 22 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2012 pewnie że widziałem, kolega ma ładnego warriora ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi