maciej.k Opublikowano 2 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2012 WitajciePoszukuję małej inazumy:w kolorze czarnym,rocznik 2000 wzwyż,obowiązkowo w oryginale (żadnych zmienianych kierownic, kierunkowskazów, tłumików remus i innych).Akcesoryjna szybka, kufry, crashpady czy spacerówki będą bardzo mile widzianymi dodatkami.Najchętniej motocykl zarejestrowany w Polsce od właściciela, ale to nie jest obowiązek (z takimi wymaganiami mógłbym nigdy nie znaleźć). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kivi Opublikowano 2 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2012 Moze tu poszukajhttp://allegro.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciej.k Opublikowano 5 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2012 Wow, ale tam dużo ofert!Myślę, że żarty można odstawić na bok... allegro przekopuję prawie codziennie od pół roku, dwa razy zdarzyła się w tym czasie świetna oferta - za pierwszym razem nie miałem jeszcze środków, a za drugim oferta weszła w poniedziałek, w sobotę miałem jechać oglądać i ewentualnie kupować, a w środę dostałem maila, że motor sprzedany.Na ww. popularnym serwisie aukcyjnym jest jedna sztuka, która mnie interesuje ale dość daleko i stoi od kilku miesięcy, więc powiedzmy że to nie okazja. Tutaj napisałem, bo może akurat się okaże, że ktoś (nie handlarz) będzie chciał sprzedać swoją maszynę i się od razu uda dogadać, albo ktoś może znać kogoś kto planuje inazumę sprzedać, albo ktoś kto jeździ po motocykle na zachód zwróci baczniejszą uwagę na ten model... to tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi